BÜLTEN

Programın Logoları
Programın Adı Bülten
Programın Amacı Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeki akademik ve idari gelişmelerin, eğitim-öğretime yönelik duyuruların ve öğrenci veya öğrenci topluluklarının düzenlediği faaliyetler başta olmak üzere çeşitli bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin görsel olarak işlenerek izleyiciye ulaştırılmasını sağlamak
Programın İçeriği Üniversitemiz mensupları başta olmak üzere kurumumuzla ilgilenen tüm izleyiciler için üniversitemizin her alanında yaşanan gelişmeler ve gerçekleşen faaliyetlerin haberleştirildiği videolar  
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 05.06.2021 - Devam Ediyor
İçerik (Video) Adedi 700
 

2021 yılına ilişkin haberler: 1-175 arası

2022 yılına ilişkin haberler: 176-647 arası

2023 yılına ilişkin haberler: 648 ve sonrası

1. BÜLTEN - SDÜ'DE ONLINE SERGİ YAPILDI videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız. 
2. BÜLTEN - SDÜ'DEN ASKIDA YEMEK PROJESİ videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. BÜLTEN - İLK VE TEK ENGELSİZ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ, SDÜ'DE!  videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. BÜLTEN - SDÜ'DE 6 DAİRE BAŞKANLIĞI KALİTE BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. BÜLTEN - SDÜ, ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİNİ YENİLEDİ! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Alakart Yemek Salonu Hizmet Vermeye Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
7. BÜLTEN - SDÜ TIP FAKÜLTESİ SON SINIF ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
8. BÜLTEN - Öğrencilere Ücretsiz Psikolojik Destek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
9. BÜLTEN - Yapay Zeka ve Covid-19 videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
10. BÜLTEN - SDÜ'de Yeni Beslenme Odakları Patili Dostlarımızı Sevindirdi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
11. BÜLTEN - SDÜ''de Mini Hayvanat Bahçesi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
12. BÜLTEN - SDÜ Dünya'nın En Genç Üniversiteleri Arasına Girdi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
13. BÜLTEN - SDÜ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET PROVASI videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
14. BÜLTEN - TIP FAKÜLTESİ MEZUNLARI, MEZUNİYET TÖRENİN İKİNCİ PROVASINI BİTİRDİ videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
15. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Bir İlk! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
16. BÜLTEN - SDÜ TIP FAKÜLTESİ'NDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERDEN MESAJ VAR! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
17. BÜLTEN - SDÜ TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ MUHTEŞEM ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
18. BÜLTEN - SDÜ MEZUNU HEKİMLERİN AİLELERİNDEN DUYGU DOLU SÖZLER! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
19. BÜLTEN - SDÜ TOPLULUKLARININ ETKİNLİK RAPORU AÇIKLANDI! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
20. BÜLTEN - SDÜ'de Tenis Kursları Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
21. BÜLTEN - 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programları Başvuru Tarihleri Açıklandı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
22. BÜLTEN - 11 Yıl Sonunda Gelen Başarı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
23. BÜLTEN - 19 Mayıs Amfi'sinde 15 Temmuz Şehitleri İçin Helva Dağıtımı Yapıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
24. BÜLTEN - 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ ANILDI videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
25. BÜLTEN - SDÜ TIP FAKÜLTESİ'NDEN UMUT KARACA'NIN BÜYÜK BAŞARISI! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
26. BÜLTEN - Ukrayna Polissya Takımı, Antrenmanlar İçin SDÜ’yü Seçti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
27. BÜLTEN - SDÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü İlk Mezunlarını Veriyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
28. BÜLTEN - BU YILIN EN FAZLA ETKİNLİK YAPAN TOPLULUĞU "SİHAT" OLDU! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
29. BÜLTEN - SDÜ'DEN BÜYÜK FİDAN BAĞIŞI! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
30. BÜLTEN - YENİ DÖNEM İÇİN YÜZ YÜZE VE HİBRİT EĞİTİM HAZIRLIKLARI BAŞLADI videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
31. BÜLTEN - SDÜ'DEN YANGIN BÖLGESİNE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
32. BÜLTEN - SDÜ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ OFİSİ AÇILDI! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
33. BÜLTEN - SDÜ, 5 KONSORSİYUMUN YÜRÜTÜCÜLÜĞÜNÜ YAPAN TEK ÜNİVERSİTE OLDU! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
34. BÜLTEN - ISPARTA, YÜKSEK MEMNUNİYET HİSSEDİLEN ŞEHİRLER ARASINA GİRDİ! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
35. BÜLTEN - Hafızlık Belgesine Sahip Olan Öğrenciler, İlahiyat Fakültesini Tercih Ederek Girebilecekler! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
36. BÜLTEN - Öğrenci Dostu "Semt Pazarları" videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
37. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nin 2021-2022 Akademik Takvimi Açıklandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
38. BÜLTEN - Milli Takım, Kamp İçin Süleyman Demirel Üniversitesi'ni Seçti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
39. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Töreni Detayları Açıklandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
40. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencisi Elanur, Teknofest Finalisti Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
41. BÜLTEN - "İŞİMDEYİM GÜVENDEYİM" PROJESİ BAŞLIYOR! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
42. BÜLTEN - YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, TERCİH EDİLEN ÜNİVERSİTE OLDU! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
43. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Yetenek Sınavları Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
44. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde Yeterlilik Sınavları Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
45. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nin 5 Noktasına "Araç Geçiş Bariyeri" Yerleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
46. BÜLTEN - "Panik Butonu" İle Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri Daha da Güvende! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
47. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nin 2 Projesi Daha TEKNOFEST Finalinde! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
48. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, 212 Türk Yükseköğretim Kurumu Arasından 36. Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
49. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Yemekhane Rezervasyon Oluşturma ve Alınan Covid-19 Önlemleri videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
50. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Otomotiv Grubu TEKNOFEST'de Finalde! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
51. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye'nin En İyi 20. Üniversitesi Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.  
52. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu Başladı (1. Gün İİBF) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
53. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Töreni'nde Ailelerin Heyecanı Gözlerinden Belli Oluyordu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
54. BÜLTEN - SDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölüm Birincileri Mikrofonlarımıza Konuştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
55. BÜLTEN - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin Dereceye Girerek Mezun Olan Öğrencileri Başarı Sırlarını Anlattı! ideosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
56. BÜLTEN - Mezuniyetin 2. Gününde Ailelerin ve Öğrencilerin Heyecanlarına Şahitlik Ettik! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
57. BÜLTEN - Mezuniyetin 2. Gününde İİBF Bölüm Birincileri Fakülte Hayatlarını Paylaştılar! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
58. BÜLTEN - Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Derece Yapan Öğrenciler Duygularını Mikrofonlarımıza Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
59. BÜLTEN - Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ferdi Başkurt, Mezuniyetle Alakalı Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.  
60. BÜLTEN - SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Mezunlarını Uğurladı! (3.Gün) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
61. BÜLTEN - Mezuniyetin 3. Gününde Fen Edebiyat ve Mühendislik Fakültesi Mezun ve Aileleri Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
62. BÜLTEN - Fen Edebiyat Fakültesi'nde Dereceye Giren Mezunlarımız Mikrofonlarımıza Konuştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
63. BÜLTEN - Mühendislik Fakültesi'nde Dereceye Giren Mezunlarımız Mikrofonlarımıza Konuştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
64. BÜLTEN - SDÜ Mezuniyet Törenleri'nin 3.Gününde Fakülte Dekanları Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
65. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Mezuniyetin 4. Gününde Mezun Öğrencilerin Aileleri Heyecanlıydı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
66. BÜLTEN - SDÜ Mezuniyet Törenleri 4. Gününde Spor Bilimleri, İlahiyat ve Eğitim Fakültesi İle Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
67. BÜLTEN - Mezuniyetlerin 4. Gününde Dereceye Giren Öğrenciler Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
68. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Törenlerinin 4. Gününde Fakülte Dekanları Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
69. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyetlerinin 5. Gününde Aileler Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
70. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Törenlerinin 5. Gününde İlk Grubun Töreni Tamamlandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
71. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesinin 5. Mezuniyet Gününde Dereceye Girenler Mikrofonlarımıza Konuştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
72. BÜLTEN - SDÜ Mezuniyetlerinin 5. Gününün İlk Grubundaki Fakülte Dekanı ve MYO Müdürü Hocalarımız Açıklamalarda Bulundu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
73. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Törenlerinin 2. Kısmında Aileler Düşüncelerini Paylaştı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
74. BÜLTEN - Mezuniyetlerin 5. Gününün Son Grubunda Sağlık Hizmetleri MYO ve Diş Hekimliği Öğrencileri Mezun Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
75. BÜLTEN - Mezuniyetin 5. Gününde Dereceye Giren Öğrenciler Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
76. BÜLTEN - Mezuniyetin 5. Gününde Bölümlerin Akademisyenleri Duygularını Bizimle Paylaştı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
77. BÜLTEN - SDÜ Mezuniyetlerinin Son Gününün İlk Grubunda İletişim ve Hukuk Fakültesi Vardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
78. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk ve İletişim Fakültesi Mezunları ve Aileleri Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
79. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Dereceye Giren Öğrenciler Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
80. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları, Yemin Ederek Mezun Oldular! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
81. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Programlarının Son Gün Konukları Mikrofonlarımıza Konuştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
82. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyetleri Isparta Sağlık Hizmetleri MYO ile son buldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
83. BÜLTEN - Sağlık Hizmetleri MYO'da Dereceye Giren Mezunlar Heyecanlarını Paylaştılar! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
84. BÜLTEN - Mezuniyetin Son Programında Isparta Sağlık Bilimleri MYO Hocaları Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
85. BÜLTEN - Sağlık Hizmetleri MYO Mezunları ve Aileleri Duygularını Paylaştı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
86. BÜLTEN - Türkiye'nin İlk ve Tek Sucul Canlılar Müzesi Süleyman Demirel Üniversitesi'nde! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
87. BÜLTEN - Öğrenci Toplulukları Standlarını 4 Ekimde Açıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
88. BÜLTEN - Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Topluluk Etkinlik Eylem Planını Açıkladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
89. BÜLTEN - Sivil Havacılık Yüksekokulu, Havacılık ve Uzay Eğitimi Birliğine Üye Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
90. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Stantlarını Açtı! İlk Gün Sizlerle.. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
91. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampüsü'nde Aşı İstasyonu Kuruldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
92. BÜLTEN - Topluluk Stantlarının 2. Günü de Eğlenceli ve Dolu Dolu Geçti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
93. BÜLTEN - YÖK ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ "SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ'NİN OLDU" videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
94. BÜLTEN - Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO Yaşlı Bakım Program Öğrencileri Yaşlılar Haftası İçin Ölçüm Yaptı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
95. BÜLTEN - Eğirdir'e Hoşgeldin Konseri 13 Ekim'de Limanda! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
96. BÜLTEN - Öğrenci Toplulukları Standlarının Dördüncü Gününde, Coşku ve Heyecan Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
97. BÜLTEN - Öğrenci Toplulukları Haftanın Son Gününde de Üye Kaydı Almaya Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
98. BÜLTEN - Tıp Öğrencileri Topluluğu, Meme Kanseri Farkındalığı İçin Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
99. BÜLTEN - Topluluk Üye Alımları Bu Hafta da Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
100. BÜLTEN - Prof. Dr. Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi Öğrencilere Hizmet Vermeye Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
101. BÜLTEN - Eğirdir'e Hoşgeldin Konseri ve Etkinlikleri Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
102. BÜLTEN - Eğirdir'e Hoşgeldin Etkinliği Çerveçesinde Öğrenciler Ücretsiz Tekne Gezisi Yaptı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
103. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO Öğrencileri "Hoşgeldin Günü" sebebiyle Mutluluklarını Dile Getirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
104. BÜLTEN - "Eğirdir'e Hoşgeldin" Etkinliğinin Paydaşları "Eğirdir Belediyesi ve Kaymakamlığı" Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
105. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Endüstri Kalite Topluluğu Tanışma Toplantısı Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
106. BÜLTEN - SDÜ FLYROSE TAKIMI, TEKNOFEST'DE TÜRKİYE 3.SÜ OLDU! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
107. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Türkiye'de İlk 30 Üniversite Arasında Girdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
108. BÜLTEN - Öğrencilerin Sağlıklı Beslenmesinde Yine Tek Adres SDÜ Yemekhanesi Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
109. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Topluluğu Üyeleri İle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
110. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Atayalvaç Sağlık Hizmetleri MYO "Çaylaklar Konseri" Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
111. BÜLTEN - Atayalvaç Sağlık Hizmetleri MYO Öğrencileri "Çaylaklar Konseri"nde Gönüllerince Eğlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
112. BÜLTEN - Kızılay Kan Bağışı, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri İle Rekora Koşuyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
113. BÜLTEN - En İyi Özel Sunum Ödülü, SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi'ne Verildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
114. BÜLTEN - PAGUK, Ulusal Markalarla Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Festival Havası Yarattı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
115. BÜLTEN - SDÜ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU 70 KİŞİLİK EKİPLE ZEYBEK OYNADI! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
116. BÜLTEN - II. Sağlık Sosyolojisi Çalıştayı Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
117. BÜLTEN - IDEATHON Yarışmasında SDÜ Öğrencisi Başarı Sağladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
118. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Tiyatronun Yıldızlarını Ağırladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
119. BÜLTEN - Süleyman Demirel, Doğum Gününde Anıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
120. BÜLTEN - Organ Bağışı Hayat Kurtarır! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
121. BÜLTEN - Hakimlik Akademisi Kurucusu Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeydi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
122. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Tanışma Toplantısı Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
123. BÜLTEN - KYK Burs ve Kredi Başvuruları Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
124. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Best Topluluğu "Motivasyon Haftasonu" Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
125. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi PAGUK "Mülakat Teknikleri ve Özgeçmiş Hazırlama" Eğitimi Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
126. BÜLTEN - Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde 15 Bilim İnsanı Süleyman Demirel Üniversitesi'nden! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
127. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
128. BÜLTEN - Fotoğraf Topluluğu, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencilerine Fotoğraf Çekim Etkinliği Düzenliyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
129. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Merkezi, Öğrencilerin Kariyer Planlamaları İçin Hizmet Veriyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
130.  BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Genç Yazarlar ve Müzik Topluluğu Atatürk'ü Anma Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
131. BÜLTEN - Ankara Devlet Tiyatrosu Oyuncuları, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Oyunlarını Sahneledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
132. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Müzik Topluluğu Tanışma Konseri Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
133. BÜLTEN - Öğrenciler, Kütüphane Hizmetleri İle Ara Sınavlara Çalışmaya Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
134. BÜLTEN - Isparta İl Göç İdaresi, Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Toplantı Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
135. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri "Keşif Isparta Kapsamında "Gölcük Tabiat Parkı'nı Gezdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
136. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu, Fotoğraf Çekim Eğitimi Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
137. BÜLTEN - Ara Sınav Heyecanı, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri İçin Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
138. BÜLTEN - 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Müsabakaları Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
139. BÜLTEN - GİRİŞİMCİLİK VE KADIN LİDERLİK ÇALIŞTAYI'NA ALANINDA BİRÇOK UZMAN İSİM KATILDI! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
140. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi SEM - KADEM Tarafından Düzenlenen Çalıştayda Önemli Konulara Değinildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
141. BÜLTEN - SDÜ Toplumsal Katkı ve Paydaşlar Koordinatörlüğü de Çalıştayda Yerini Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
142. BÜLTEN - Tıp Öğrencileri Birliği Topluluğu, Prostat Kanserine Farkındalık Yaratmak İçin Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
143. BÜLTEN - Ulusal Gelişim Ligi Yüzme Müsabakaları Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Yapıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
144. BÜLTEN - 22 Kasım Diş Hekimleri Haftası'na Özel SDÜ Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu Tiyatro Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
145. BÜLTEN - Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Topluluğu'ndan Kadına Yönelik Şiddete Karşı Benzersiz Proje! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
146. BÜLTEN - SDÜ SUDUM, Donanımlı Laboratuarları İle Bilimsel Çalışmalarını Gerçekleştiriyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
147. BÜLTEN - Kadına Yönelik Şiddete Farklı Bakış Açıları Konulu Panele Prof Dr. Songül Sallan Gül Katılım Sağladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
148. BÜLTEN - Yılın En Başarılı Genç Kardiyoloğu, Süleyman Demirel Üniversitesi'nden! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
149. BÜLTEN - SDÜ'lü Akademisyenler, COP26 İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi Taraflar Konferansı'na Katıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
150. BÜLTEN - Bilim Şehitleri, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Anıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
151. BÜLTEN - SDÜ Alakart Yemek Salonu'ndan Kış Mevsimine Özel "Şifa Deposu" videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
152. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, İki Başarılı İsimle 2 Farklı Konferans Yapmaya Hazılanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
153. BÜLTEN - EndKal ve Best Isparta, Mühendisler Günü İçin Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
154. BÜLTEN - PAGUK, Dönem İçerisindeki İkinci Kan Bağışı Etkinliğini Yoğun İlgi İle Devam Ettirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
155. BÜLTEN - SDÜ Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi, İl Emniyet Personeli İçin Eğitim Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
156. BÜLTEN - Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Eğitimlerine Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
157. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu "Yenilenen Medya" Konulu Konferans Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
158. BÜLTEN - SDÜ Ekonomi Yönetim Topluluğu'nun İkinci Konferansında Serkan Can Zengin Konuk Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
159. BÜLTEN - KYK'DA KALAN ÖĞRENCİLER ARASINDA VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
160. BÜLTEN - 5. Kitap Fuarı Büyük Coşku İle Açıldı! Fuarda Süleyman Demirel Üniversitesi de Yerini Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
161. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Prototip Atölyesi Açıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
162. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Matematik Topluluğu, Yapay Zeka Konulu Konferans Düzenleyecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
163. BÜLTEN - SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
164. BÜLTEN - SDÜ Gerontoloji Bölümü Yurt Dışından İki Bilim İnsanını Ağırladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
165. BÜLTEN - SDÜ, Yeşil Üniversiteler Sıralamasında Yerini Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
166. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Matematik Topluluğu, Yazılım ve Yapay Zeka Konulu Konferans Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
167. BÜLTEN - SDÜ Tiyatro Topluluğu'nun "Öğrenci İşleri" Tiyatro Oyunu, İzleyenlerden Tam Not Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
168. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'ne Ev Sahipliği Yapacak! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
169. BÜLTEN - SDÜ İletişim ve Genç Yöneticiler Topluluğu, "Sektörde Grafik Tasarımcı Olmak" Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
170. BÜLTEN - Ar-Ge Proje Pazar'ında Süleyman Demirel Üniversitesi Üçüncü Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
171. BÜLTEN - Ekonomi ve Yönetim Topluluğu, "Stresle Başa Çıkmak" Konulu Etkinlik Düzenlemeye Hazırlanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
172. BÜLTEN - SDÜ'de, "İnsan Kaynakları Yönetiminde Güncel Gelişmeler Çalıştayı" Düzenlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
173. BÜLTEN - Peyzaj Mimarlığı Öğrencileri "Temel Tasarım Dersi" Kapsamında Sergi Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
174. BÜLTEN - Matematik Topluluğu, "İş ve Meslek Danışmanlığı ile Özgeçmiş Hazırlama" Konulu Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
175. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri Yeni Yıldan Umutlu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
176. BÜLTEN - SDÜ Ekonomi ve Yönetim Topluluğu "Stresle Başa Çıkmanın Yolları" Konulu Konferans Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
177. BÜLTEN - SDÜ PAGUK, Organlarını Bağışlayarak Bir İlke İmza Attı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
178. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencilerinin Bilimsel Projeleri Kabul Edildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
179. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri Dönem Sonu Sınavlarına Hazırlanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
180. BÜLTEN - Dönem Sonu Sınavlarında, Öğrencilerin Çalışma Noktası Yine Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

181. BÜLTEN - Öğrenciler, Özellikle Sınav Dönemlerinde Anksiyete İle Karşı Karşıya! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

182. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, Öğrencileri Çalışma Hayatına da Hazırlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
183. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencilerinin ve Personelinin Verileri Güvende! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
184. BÜLTEN - Öğrenci Toplulukları Akademik Danışmanları Toplantıda Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
185. BÜLTEN - Öğrenciler, Güz Dönem Sınavlarının Ardından Yarı Eğitim Dönemini Bitirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
186. BÜLTEN - Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kalite Yönetim Sistemleri İle İlgili Eğitim Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
187. BÜLTEN - GÜNKAF 2022, Süleyman Demirel Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
188. BÜLTEN - Doğaya Daha Fazla Katkı Sağlamanın En Önemli Faktörlerinden Birisi "Geri Dönüşüm" videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
189. BÜLTEN - Gençlerin "Barış Abisi'nin" Bugün Ölüm Yıl Dönümü! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
190. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, Güz Döneminde En Fazla Etkinlik Yapan Topluluklarını Açıkladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
191. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencisi BİGG ile Hibe Almaya Hak Kazandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
192. BÜLTEN - SDÜ Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi'nden Binlerce Kaynağa Kolay Ulaşım Sağlayabilirsiniz! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
193. BÜLTEN - TUBİTAK, SDÜ Öğrencilerinin İş Fikirlerine 200 Bin TL Destek Sağlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
194. BÜLTEN - SDÜ İnşaat Toğluluğu, " İnşaat Zirvesi" Hazırlıklarına Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
195. BÜLTEN - Sivilce Probleminin En Büyük Etkeni "Stres ve Paketli Gıdalar" videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
196. BÜLTEN - TEKNOFEST Yarışmalarına Son Başvuru 28 Şubat! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
197. BÜLTEN - "PAPER WINGS YARIŞMASI" SDÜ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞUYOR! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
198. BÜLTEN - 30. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nde Yayın İmkanı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
199. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, Ulusal Koordinasyon Toplantısı'na Ev Sahipliği Yapacak! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
200. BÜLTEN - Çevre Kirliliğini En Aza İndirmek Mümkün! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
201. BÜLTEN - İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Öğretim Üyeleri, İnsan Kaynakları Yöneticileri İle Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
202. BÜLTEN - İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Tezsiz Yüksek Lisans Programı İlk Mezuniyet Törenini Gerçekleştirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
203. BÜLTEN - "Paper Wings" Yarışması Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Gerçekleşti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
204. BÜLTEN - Ulusal Koordinasyon Toplantısı Bu Yıl Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Yapıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
205. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu E-Ticaret Eğitimi Etkinliğine Hazırlanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
206. BÜLTEN - SDÜ Turizm İşletmeciliği Bölümü Isparta'nın Gastronomi Turizmini Öne Çıkarmaya Hazırlanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
207. BÜLTEN - Üniversitemiz Kurucu Rektörü Prof. Dr. Hasan Gürbüz Vefatının Yıl Dönümünde Anıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
208. BÜLTEN - İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi'ne Bu Yıl Süleyman Demirel Üniversitesi Ev Sahipliği Yapacak! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
209. BÜLTEN - SDÜ Öğrencileri Üniversitelerarası Güreş Turnuvası'nda Üniversitemizi Temsil Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
210. BÜLTEN - Isparta'da "Yaşlı Dostu Hastaneler" Dönemi Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
211. BÜLTEN - SDÜ, Isparta'nın Yöresel Lezzetlerini Gastronomi Turizmine Kazandırmayı Hedefliyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
212. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, 8 Mart 2022'de Stres Yönetimi Etkinliği Yapmaya Hazırlanıyor videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
213. BÜLTEN - SDÜ Hentbol Takımı, Üniversiteler Arası Birincilik Müsabakasına Katılıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
214. BÜLTEN - Spor Tırmanış Küçükler Boulder Yarışması Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Gerçekleşti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
215. BÜLTEN - SDÜ Havacılık ve Uzay Topluluğu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Sebebi İle Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
216. BÜLTEN - ENDKAL, 8 Mart'a Dünya Emekçi Kadınlar Günü Sebebi İle " Kadın İsterse" İsimli Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
217. BÜLTEN - SDÜ PAGUK, Gelenekselleşen Kan Bağışı Etkinliğine Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
218. BÜLTEN - SDÜ Sosyal Hizmet Bölümü, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü İçin İİBF'de Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
219. BÜLTEN - Emekçi Kadınların Yapmış Oldukları El Emeklerinin Satışı ve Sergisi Düzenlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
220. BÜLTEN - SDÜ Toplumsal Katkı ve Paydaşlar Koordinatörlüğü ve KASAUM, 8 Mart Özel Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
221. BÜLTEN - SDÜ'de, 8 Mart Etkinlikleri Kapsamında, El Baskısı ve Yazma Sanatı Etkinliği Düzenlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
222. BÜLTEN - 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde Kahkaha Yogası Yapıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
223. BÜLTEN - "Allegra Ensemble" Dünya Emekçi Kadınlar Günü İçin Düzenlenen Konserde Dinleyicilerden Tam Not Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
224. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Ekonomi Yönetim Topluluğu, Stres Yönetimi Odaklı Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
225. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde El Baskı ve Yazma Sanatı Etkinliği Bekleyenleri ile Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
226. BÜLTEN - Mutluluk Veren Atölyeler, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında SDÜ'deydi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
227. BÜLTEN - Isparta Halk Eğitim Merkezi, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Öğrencilere Özel Stant Kurdu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
228. BÜLTEN - Ombudsmanlık ve Türkiye'nin 2023 Hedefleri, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Konuşuldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
229. BÜLTEN - SDÜ, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, FTR Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
230. BÜLTEN - Avukatlık Mesleği İle Bir Ömür Etkinliği Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Gerçekleştirildi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
231. BÜLTEN - 11. İnşaat Zirvesi, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
232. BÜLTEN - İnşaat Zirvesi 1. Gününde Topluluk Üyeleri Mikrofonlarımıza Konuştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
233. BÜLTEN - SDÜ Kalite Politikası Çerçevesinde Dekan Yardımcılarına "Zaman Yönetimi" Semineri Verildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
234. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde "Sinirbilim Topluluğu" Kuruldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
235. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, Yeni Bir Etkinlik Yapmaya Hazırlanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
236. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu "Yerli Yeşil Yeni Bir Gelecek Yolculuğu" Adlı Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
237. BÜLTEN - İnşaat Zirvesi İkinci Gününde Büyük Etkinliklerle Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
238. BÜLTEN - GSF'de "Simultane" İsimli Sergi Yapıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
239. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde, Güney Kariyer Fuarı'nın Açılış Töreni Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
240. BÜLTEN - Öğrenciler, Güney Kariyer Fuarı'na Dair Duygularını Paylaştı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
241. BÜLTEN - Kariyer Fırsatları Eğitimi, GÜNKAF''ta Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
242. BÜLTEN - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı "Kamuda Kariyer Olanakları" Etkinliği ile Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
243. BÜLTEN - Avrupa Standartlarında Özgeçmiş Hazırlama ve Avrupa Fırsatları'da GÜNKAF'ta Yerini Aldı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
244. BÜLTEN - Televizyon Sektöründe Kariyer Yolculuğu İsimli Etkinlik Güney Kariyer Fuarı'nda Öğrencilerle Buluştu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
245. BÜLTEN - Türk Havacılık ve Uzay Sanayide Kariyer ve Yaşam Konulu Konferans, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
246. BÜLTEN - Türkiye Ulusal Ajansı, "Erasmus ve Avrupa Danışma Programı" Etkinliği Yaptı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
247. BÜLTEN - Dijital İmaj Atölye Çalışması, Güney Kariyer Fuarı'nda Yerini Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
248. BÜLTEN - T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Güney Kariyer Fuarı'nda Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
249. BÜLTEN - Bir Milyon İstihdam Projesi ile Hazine ve Maliye Bakanlığı GÜNKAF'da Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
250. BÜLTEN - "Bana Kendinden Bahset" İsimli Etkinlik Güney Kariyer Fuarı'nda Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
251. BÜLTEN - GÜNKAF'ta Batı Akdeniz Ekonomisi Geliştirme Vakfı da Yerini Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
252. BÜLTEN - Acar Baltaş, "Hayatın Hakkını Vermek" İsimli Etkinlikle Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
253. BÜLTEN - "Sosyal Medyanın Gücü" Etkinliği, Güney Kariyer Fuarı'nda Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
254. BÜLTEN - Türkiye'nin Tanıtılması ve Kariyer Fırsatları Konulu Etkinlik, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
255. BÜLTEN - "Yazılım Dünyasındaki Kariyer Yolculuğum" Etkinliği Güney Kariyer Fuarı'nda Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
256. BÜLTEN - "Ustalar Çırakları ile Buluşuyor" Etkinliğinde Atılım Eroğlu, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
257. BÜLTEN - "Ustalar Çırakları İle Buluşuyor" Etkinliğinde Işıl Sezin Barlas, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
258. BÜLTEN - "Ustalar Çırakları İle Buluşuyor" Etkinliğinde Duygu Doğan, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
259. BÜLTEN - "İş Hayatında Yeni Mezunları Neler Bekliyor" Konulu Etkilinlik, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
260. BÜLTEN - "Dijital Çağda Kariyer Sohbetleri" Konferans, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
261. BÜLTEN - "Amerika'da Temel Bilimlerde Akademik Hayat" Etkinliği, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
262. BÜLTEN - Aselsan, GÜNKAF 22'de, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
263. BÜLTEN - TUİK, Güney Kariyer Fuarı'nda, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
264. BÜLTEN - "Kariyerine Yön Ver" Etkinliği Güney Kariyer Fuarı'nda, Öğrencilerle Buluştu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
265. BÜLTEN - "21. YY. Yetkinlikleri ve Proaktif Yaklaşım" Konulu Etkinlik, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
266. BÜLTEN - Milli Savunma Bakanlığı, Güney Kariyer Fuarı'nda Öğrencilerle Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
267. BÜLTEN - Sağlık Bakanlığı, "İstihdam Modelleri ve Kariyer" Konulu Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
268. BÜLTEN - GÜNKAF, İKİNCİ GÜNÜNDE DE ÖĞRENCİLERİN İLGİ ODAĞI OLDU! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
269. BÜLTEN - "İş Görüşmesinde Nasıl Başarılı Olunur" Etkinliği, GÜNKAF'ta Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
270. BÜLTEN - İŞKUR, "İş Kulübü Eğitimi" İle Güney Kariyer Fuarı'nda Öğrencilerle Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
271. BÜLTEN - "Ustalar Çırakları ile Buluşuyor" Etkinliği, Öğrencilerin İlgi Odağı Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
272. BÜLTEN - Kariyer Farkındalığı Semineri Doç. Dr. Pelin Vardarlıer Tarafından Verildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
273. BÜLTEN - "Bugün ve Yarın" Konulu Konferans Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
274. BÜLTEN - "Etkili Cv Hazırlama ve Mülakat Teknikler" İsimli Etkinlik Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
275. BÜLTEN - "Çocuklara Girişimciliğin Anlatılmasının Farkındalık Eğitimi" Etkinliği Öğrencilerle Buluştu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
276. BÜLTEN - "Kariyerine Yön Veren Değerler" İsimli Etkinlik Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
277. BÜLTEN - Enerji Terapisti Hatice Dama, GÜNKAF Ziyaretçileri İle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
278. BÜLTEN - "Anadolu İşveren Marka Hikayesi" Konulu Etkinlik Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
279. BÜLTEN - "Fikirden Geleceğe Mühendislik Tasarımı Süreci" Etkinliği Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
280. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde, Nevruz Coşkusu Yaşanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
281. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri Nevruz'u Coşku ile Kutladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
282. BÜLTEN - SDÜ'de "Havayolunda Hizmet Tasarımı, Dijitalleşme ve Sürdürülebilirlik" Etkinliği Düzenlendi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
283. BÜLTEN - "Isparta'nın Unutulan Yöresel Lezzetlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması" Projesi Devam Ediyor videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
284. BÜLTEN - Tiyatro Topluluğu'nun Hazırladığı "Çılgın Bir Aşk" İsimli Oyunu, İzleyiciden Tam Not Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
285. BÜLTEN - Bakan Yardımcısı Özkaldı'ya Süleyman Demirel Üniversitesi'nden Toplumsal Katkı Ödülü! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
286. BÜLTEN - HADO Yakan Top Enerjisi, Süleyman Demirel Üniversitesi'ni Sardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
287. BÜLTEN - EBEC, Best Isparta Topluluğu ile Isparta Kazananını Belirliyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
288. BÜLTEN - PANDORA TRİO, DİNLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
289. BÜLTEN - EBEC, 2.GÜNÜNDE DE DEVAM ETTİ! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
290. BÜLTEN - HADO Organizasyonu, Öğrencilere Son Gününde de Eğlenceli Vakitler Yaşattı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
291. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, "E- Ticaret Dünyasına Yeni Nesil Girişimcilik" Adlı Konferans Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
292. BÜLTEN - ENDKAL Topluluğu, Eti Çocuk Tiyatrosu ile Çocukları Buluşturdu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
293. BÜLTEN - Unutulan Lezzetler Projesi, Tüm Hızıyla Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
294. BÜLTEN - Dekanlara Yönelik "Yöneticiliği Körlüğe Götürebilecek Tuzaklar" İsimli Seminer Düzenlendi. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
295. BÜLTEN - Kanlı Nigar Adlı Tiyatro Oyunu GSF Öğrencileri Tarafından Sergilendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
296. BÜLTEN - Havaların Isınmasıyla Birlikte Öğrenciler 19 Mayıs Amfisi'nde Güneşin Tadını Çıkarttı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
297. BÜLTEN - Kanada'dan Bir Girişimcilik Hikayesi Konulu Seminer, Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
298. BÜLTEN - İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Öğrencileri Kahvaltı Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
299. BÜLTEN - 30. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi Hazırlıkları Devam Ediyor videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
300. BÜLTEN - Havacılık ve Uzay Topluluğu ve Genç Yazarlar Topluluğu, Ortak Söyleşi Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
301. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi İİBF Sosyal Hizmet Bölümü, Psikodrama Eğitimi Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
302. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Ara Sınav Heyecanı Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
303. BÜLTEN - SİHAT, "Çocuklar Gibi Şendik" İsimli Köy Okulu Etkinliği Gerçekleştirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
304. BÜLTEN - Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu Başvuruları Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
305. BÜLTEN - SDÜ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, 8 Nisan Fizyoterapistler Günü'nü Kutladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
306. BÜLTEN - 6. YÖNEP Çalıştayı, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Gerçekleşecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
307. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Ara Sınav Heyecanı Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
308. BÜLTEN - 2022- 2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus Başvuruları Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
309. BÜLTEN - Prof. Dr. Bayram Kodaman, Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde Anıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
310. BÜLTEN - Sosyal Hizmet Bölümü, Mesleki Bilgilerini Pratiğe Dökmek İçin Atölye Çalışmaları Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
311. BÜLTEN - Sinirbilim Topluluğu, "Ağrı Yönetiminde Cerrahi Yöntemler" İsimli Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
312. BÜLTEN - Dijital Oyunlar ve E-Spor Topluluğu, Üniversitemizi Turnuvada Temsil Etmeye Hazırlanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

313. BÜLTEN - Genç Gönüllüler Topluluğu, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

314. BÜLTEN - Ombudsmanlık ve Arabuluculuk Topluluğu, İftar Yemeğinde Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

315. BÜLTEN - Uzman Dr. Kerem Dündar, Fakülte Dekanlarına "Nöro Liderlik" Semineri Verdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

316. BÜLTEN - Özel Gereksinimli Çocuklarla Tüplü Dalış Eğitimi Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

317. BÜLTEN - Okul Sporları Basketbol Küçükler Kız Grup Müsabakaları'na SDÜ Ev Sahipliği Yapıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

318. BÜLTEN - Atatürkçü Düşünce Topluluğu, 23 Nisan'ı İlkokul Çocukları İle Kutladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

319. BÜLTEN - Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu Başvuru Tarihleri Uzatıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

320. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi Kayıtları Başladı, Kabul Edilen Bildiriler Yayınlandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

321. BÜLTEN - Çanakkale Destanı'nı Şiirlerden ve Musikiden Okumak Konulu Etkinlik Düzenlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

322. BÜLTEN - SDÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Akreditasyon Belgesi Almaya Hak Kazandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

323. BÜLTEN - Sağlık Hizmetleri Kongresi Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Gerçekleştirilecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

324. BÜLTEN - Stratejik Düşünce Topluluğu'nun Sergilediği Tiyatro Oyunu "Kuşlar" Büyük Beğeni Topladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

325. BÜLTEN - Sinirbilim Topluluğu, "Sıfırdan Yayına" Adlı Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

326. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, Ekonomi Zirvesi'ne Hazırlanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

327. BÜLTEN - Kültür Elçileri Programı Yeni Sezonda Yenilenen Formatı İle Yakında Sizlerle Olacak! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

328. BÜLTEN - 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi Yüzme Müsabakaları SDÜ'de Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

329. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, Büyük Bir Coşku İle Ekonomi Zirvesi'ni Gerçekleştirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

330. BÜLTEN - Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu 3. Gününde de Önemli İsimleri Ağırlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

331. BÜLTEN - Erasmus Kayıtları Büyük Değişikliklerle Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

332. BÜLTEN - Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu, "Engelliler Beden Farkındalığı" Paneli Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

333. BÜLTEN - İletişim Fakülteleri Dekanları, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

334. BÜLTEN - SDÜ'de Gerçekleşen İLDEK'e Katılan Öğrenciler, Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

335. BÜLTEN - TRT ve Anadolu Ajansı, SDÜ'de Gerçekleştirilen İLDEK'de Yerini Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

336. BÜLTEN - İLDEK Üyeleri, Duygularını Mikrofonlarımıza Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

337. BÜLTEN - Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu, "Empati Standı" Oluşturdu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

338. BÜLTEN - Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu Açılışı GİMER ve GAMFED Ortaklığı İle Gerçekleşti. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

339. BÜLTEN - Maratona Katılan Öğrenciler Gece Boyunca Projelerini Geliştirmeye Devam Ettiler. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

340. BÜLTEN - Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu, Uçurtma Şenliği ve Terapi Etkinliği Gerçekleştirdi. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

341. BÜLTEN - Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu, Engelli Bireyler İçin Yoga Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

342. BÜLTEN - Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu Büyük Bir Coşku İle Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

343. BÜLTEN - İLDEK 2. Gününde de Oturumlarına Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

344. BÜLTEN - Metaverse Türkiye Maratonu'nda Katılımcılar Kahkaha Yogası İle Motivasyon Yükselttiler! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

345. BÜLTEN - Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu Mentor Desteği İle Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

346. BÜLTEN - Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu'na Kurum İl Müdürleri de Katıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

347. BÜLTEN - Metaverse Girişimcilik Maratonu'nun Son Gününde De Öğrenciler Yoğun Tempo İle Çalıştı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

348. BÜLTEN - Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu Kazananları Belli Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız. 

349. BÜLTEN - Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu'nda Jüri Üyeleri Mikrofonlarımıza Konuştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

350. BÜLTEN - İLDEK'e Katılan Dekanlar Düşüncelerini Mikrofonlarımıza Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

351. BÜLTEN - Endüstri ve Kalite Topluluğu Everest Zirvesi'22 Etkinliği İle Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

352. BÜLTEN - Doğal Kaynakların Bilinçsizce Tüketimi Gitgide Artıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

353. BÜLTEN - Psikoloji Bilimi Topluluğu, Topluluk Üyeleri İle Sergi Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

354. BÜLTEN - ENDKAL, Everest '22 Zirvesi Son Gününde de Yoğun İlgi Gördü! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

355. BÜLTEN - Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu, "Engelsiz Beden Farkındalığı" Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

356. BÜLTEN - Mezuniyet Heyecanı Bu Sene 21-22 Haziran Tarihlerinde Yaşanacak! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

357. BÜLTEN - Dijital Oyunlar ve E-Spor Topluluğu Valorant Turnuvası Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

358. BÜLTEN - 30. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi Yarın Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

359. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde "Farazi Mülakat Yarışması" Düzenlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

360. BÜLTEN - Hukuk Kliniği Tanıtım Konferansları, Hukuk Fakültesi'nde Düzenlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

361. BÜLTEN - Isparta'nın Unutulan Lezzetleri, Modern Sunum Teknikleriyle Kurul Üyelerine Sunuldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

362. BÜLTEN - Görme Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Yapıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

363. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi Metodoloji Seminerleri'nin ilk Oturumu İle Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

364. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi Metodoloji Seminerleri, 2. Oturumu İle Sona Erdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

365. BÜLTEN - Bölgesel Kaya Mekaniği Sempozyumu, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

366. BÜLTEN - 30. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi Açılışı Büyük Bir Heyecan İle Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

367. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Lavanta Salonu'nda 1. Oturumu Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

368. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Gül Salonu'nda 1. Oturum Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

369. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Eğirdir Salonu'nda 1. Oturum Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

370. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Davraz Salonu'nda 1. Oturum Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

371. BÜLTEN - 13. Bölgesel Kaya Mekaniği Sempozyumu Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

372. BÜLTEN - 1. İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanları Toplantısı SDÜ'de Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

373. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Lavanta Salonu'nda 2. Oturum Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

374. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Eğirdir Salonu'nda 2. Oturum Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

375. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Davraz Salonu'nda 2. Oturum Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

376. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Eğirdir Salonu'nda 3. Oturum Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

377. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Lavanta Salonu'nda 3. Oturum Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

378. BÜLTEN - Kongre Katılımcıları, Oturum Aralarında Mikrofonlarımıza Duygularını Paylaştı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

379. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 4. Oturumu Eğirdir Salonu'nda da Devam Etti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

380. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri "Zakkum Konseri" ile Gönüllerince Eğlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

381. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 4. Oturumu Lavanta Salonu'nda da Devam Etti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

382. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 4. Oturumu Gül Salonu'nda da Devam Etti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

383. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 4. Oturumu Davraz Salonu'nda da Devam Etti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

384. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 5. Oturumu Lavanta Salonu'nda da Devam Etti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

385. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 5. Oturumu Eğirdir Salonu'nda da Devam Etti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

386. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 5. Oturumu Davraz Salonu'nda da Devam Etti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

387. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 5. Oturumu Gül Salonu'nda da Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

388. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 6. Oturumu Eğirdir Salonu'nda da Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

389. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 6. Oturumu Gül Salonu'nda da Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

390. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 6. Oturumu Lavanta Salonu'nda da Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

391. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 6. Oturumu Davraz Salonu'nda da Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

392. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 7. Oturumu Gül Salonu'nda da Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

393. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 7. Oturumu Lavanta Salonu'nda da Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

394. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 7. Oturumu Davraz Salonu'nda da Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

395. BÜLTEN - Yönetim ve Organizasyon Kongresi 7. Oturumu Eğirdir Salonu'nda da Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

396. BÜLTEN - 30. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi Kapanış Oturumu Gerçekleşti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

397. BÜLTEN - 30. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Gala Yemeği Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

398. BÜLTEN - 30. Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Sosyal Programı Isparta Turu İle Tamamlandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

399. BÜLTEN - "Sağlık Hizmetleri Kongresi" Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Düzenlenecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

400. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nin Yabancı Uyruklu Öğrencileri " Afrika Günü " Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

401. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, TSE Tarafından "Güvenli Kampüs" Belgesi Almaya Hak Kazandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

402. BÜLTEN - KAYAMEK Sempozyumu Büyük Bir İlgi İle Sona Erdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

403. BÜLTEN - Sosyal Hizmet Bölümü Son Sınıf Öğrencileri, Bitirme Tezlerini Sundular! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

404. BÜLTEN - Radyo Tv ve Sinema Öğrencileri Bitirme Projelerini, Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde Sundu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

405. BÜLTEN - Dijital Oyunlar ve E-Spor Topluluğu "Sabahlar Olmasın" Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

406. BÜLTEN - Sağlık Hizmetleri Kongresi, Workshoplar Eşliğinde Başlayacak! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

407. BÜLTEN - Bir Bavul Kitap Etkinliği Sosyal Hizmet Bölümü Tarafından Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

408. BÜLTEN - Türkiye'nin İlk Topluluk Binası Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Açıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

409. BÜLTEN - 30. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nde Görev Alan Öğrencilere Teşekkür Belgeleri Verildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

410. BÜLTEN - Sağlık Bilimleri Kongresi'nde Eğitim Oturumları Büyük İlgi Gördü! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

411. BÜLTEN - 4. Ulusal 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

412. BÜLTEN - Sağlık Hizmetleri Kongresi'nin Bir Ayağını da Sözlü Bildiri Sunumları Oluşturdu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

413. BÜLTEN - Sağlık Bilimleri Kongresi, Alanında Uzman Yerli ve Yabancı Bir Çok Konuğu Ağırlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

414. BÜLTEN - Sağlık Hizmetleri Kongresi 2. Gününde Workshoplar Eşliğinde Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

415. BÜLTEN - Sağlık Bilimleri Kongresi 2. Gününde de Bildiri Sunumları İle Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

416. BÜLTEN - Sağlık Bilimleri Kongresi''nde Tıp Alanına İlişkin Bir Çok Konu İlgilileri İle Paylaşıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

417. BÜLTEN - Sağlık Hizmetleri Kongresi, Sosyal Gezi İle Sona Erdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

418. BÜLTEN - YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği Toplantısı İçin SDÜ'deydi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

419. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri Final Haftasını Yoğun Tempo Çalışarak Geçiriyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

420. BÜLTEN - Farkındalığı Artması Gereken Bir Hastalık Olan Skolyoz Ülkemizin Yüzde 2 - 3'ünde Görülüyor videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

421. BÜLTEN - 2022 Mezuniyet Töreni İçin Süleyman Demirel Üniversitesi, Hazırlıklarını Tamamladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

422. BÜLTEN-Süleyman Demirel Üniversitesi HADO Takımı, Üniversitemizi Türkiye Şampiyonası'nda Temsil Etti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

423. BÜLTEN - YKS Maratonu, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde de Yaşandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

424. BÜLTEN - Resim Bölümü Öğrencileri Bitirme Ödevlerini Sergiledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

425. BÜLTEN - İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Mezuniyet Öncesi Fakülte'de Kutlama Gerçekleştirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

426. BÜLTEN - SDÜ İşletme Bölümü, Mezuniyet Öncesi Kutlama Töreni Yaptı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

427. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 2021-2022 Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

428. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Mezuniyet Mutluluklarını Akademix Tv ile Paylaştı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

429. BÜLTEN - SDÜ'nin Mezuniyet Töreni'nde, Kahkaha Yogası Eşliğinde Eğlenceli Anlar Yaşandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

430. BÜLTEN - Mezuniyet Töreni'nin Kahramanları Heyecanlarını ve Mutluluklarını Dile Getirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

431. BÜLTEN - Mezun Olan Öğrenci Ailelerinin Heyecanları Gözlerinden Okundu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

432. BÜLTEN - Mezuniyet Sonrası Öğrenciler "SekizBeş" Konseri ile Gönüllerince Eğlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

433. BÜLTEN - 2021/2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninin 2.si Büyük Bir Coşku ile Gerçekleşti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

434. BÜLTEN - Mezuniyetin İkinci Gününde Akademisyenler Duygu ve Düşüncelerini Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

435. BÜLTEN - Mezuniyet Törenine Katılan Aileler Duygu ve Düşüncelerini Akademix Tv ile Paylaştı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

436. BÜLTEN - Mezuniyet Töreninin İkinci Gününde Öğrencilerin Heyecanı Gözlerinden Okunuyordu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

437. BÜLTEN - Mezuniyetin İkinci Gününde de Öğrenci ve Aileler SekizBeş Grubu İle Gönüllerince Eğlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

438. BÜLTEN - SDÜ 2021-2022 Akademik Yılı Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

439. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Büyük Bir Coşkuyla Yeni Mezunlarını Verdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

440. BÜLTEN - 15 Temmuz Şehitleri, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Anıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

441. BÜLTEN - Üniversite Tercihlerinde SDÜ'yü Seçecek Olan Adaylar Nelere Dikkat Etmeli! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

442. BÜLTEN - Üniversite Memnuniyet Araştırmasında, Süleyman Demirel Üniversitesi Başarısını Sürdürüyor!  videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

443. BÜLTEN - Öğrenci Affından Yararlanmak İsteyen Öğrencilerle Alakalı Detaylar Belli Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

444. BÜLTEN - SDÜ'de 555 Sürekli İşçiye "İş Sağlığı ve Güvenliği" Eğitimi Verildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

445. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi 2022-2023 Akademik Takvimi Yayınlandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

446. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Tercih Günleri Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

447. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nin 2 Takımı TEKNOFEST Finallerine Gitmeye Hak Kazandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

448. BÜLTEN - Yılın En Fazla Etkinlik Yapan İlk 10 Öğrenci Topluluğu Açıklandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

449. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Tanıtım ve Tercih Günleri Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

450. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nden Bir Proje Daha TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

451. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Projesi "Kutup 1001" Kapsamında, Destek Almaya Hak Kazandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

452. BÜLTEN - SDÜ Öğrencileri, TEKNOFEST Finalleri için Kütahya ve Afyon'da Hazırlıklarını Tamamladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

453. BÜLTEN - TEKNOFEST Serbest Görev İHA Finali Sona Doğru İlerliyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

454. BÜLTEN - YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

455. BÜLTEN - SDÜ'nün Yerleştirme Sonuçlarına Göre Doluluk Oranı ve Detayları Açıklandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

456. BÜLTEN - Sıcak Havalardan Bunalan Kişilerin Tercihi SDÜ Olimpik Yüzme Havuzu Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

457. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Ödülleri İçin Başvurular Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

458. BÜLTEN - Dr. Haydaraslan'a Karadeniz Teknik Üniversitesi Tez Ödülleri Yarışmasından Ödül! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

459. BÜLTEN - Yılın Son Gökyüzü Gözlem Etkinliği Antalya'da Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

460. BÜLTEN - Saklıkent'de Yapılan Gökyüzü Gözlem Şenliği'nde Atölyeler Ziyaretçilerden Tam Not Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

461. BÜLTEN - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Şenlik'de Akademix Tv Mikrofonlarına Konuştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

462. BÜLTEN - Gökyüzü Gözlem Şenliği'nin İkinci Günü Seminerler İle Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

463. BÜLTEN - Gözlem Şenliğinde Verilen Seminerler, Katılımcılardan Tam Not Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

464. BÜLTEN - Gözlem Şenliğinde, Katılımcılar Gözlemlerinin Ardından Heyecanlarını Bizlerle Paylaştı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

465. BÜLTEN - Gözlem Şenliğine Katılanlar Türkiye'nin En Büyük Teleskobu İle Gözlem Deneyimi Yaşadı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

466. BÜLTEN - Yılın Son Gökyüzü Gözlem Şenliği, Katılımcıların Büyük Memnuniyeti İle Sona Erdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

467. BÜLTEN - Gözlem Etkinliğinin Dikkat Çeken Etkinliklerinden Bir Tanesi de "Astro Fotoğrafçılık" Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

468. BÜLTEN - Gökyüzü Gözlem Etkinliği Büyük Bir Coşkuyla Sona Erdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

469. BÜLTEN - Üniversite Kayıtları Elektronik Ortamda Yapılmaya Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

470. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, URAP Sıralamasında Çıtasını Yükseltti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

471. BÜLTEN - KYK Yurt Başvuruları Bugün İtibari İle Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

472. BÜLTEN - SDÜ'de Öğrenciler, Yüz yüze Kayıt Yaptırma Heyecanı Yaşıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

473. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi BESYO Özel Yetenek Sınavları Tamamlandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

474. BÜLTEN - Güzel Sanatlar Fakültesi Yetenek Sınavları Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

475. BÜLTEN - Müzikoloji Bölümü Yetenek Sınavı 1. Aşama Sonuçları Açıklandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

476. BÜLTEN - Resim ve Moda Tasarımı Bölümü Yetenek Sınavları Büyük Bir Heyecanla Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

477. BÜLTEN - Müzik Bölümü Yetenek Sınavlarının 2. Aşaması da Tamamlandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

478. BÜLTEN - Bilim İnsanlarının Portrelerinden Oluşan Halılar, SDÜ'de Muhafaza Edilip Sergileniyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

479. BÜLTEN - Öğrenci Topluluklarının Üye Alım ve Tanıtım Stantı Açma Tarihleri Belli Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

480. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Oryantasyon Programı'nın İlk Günü Tamamlandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

481. BÜLTEN - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Oryantasyon Programı Sona Erdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

482. BÜLTEN - SDÜ Öğrencileri "Çaylaklar Haftası ve Pinhani Konseri" İçin Heyecanlı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

483. BÜLTEN - SDÜ Hastanesi'nde Ücretsiz Prostat Kanser Taraması İçin Yarın Son Gün! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

484. BÜLTEN - Sinir Bilim Topluluğu, Tıp Fakültesi'nde Açtıkları Stant ile Yeni Üyelerini Bekliyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

485. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde, Çaylaklar Haftası Kapsamında Topluluk Stantları Açıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

486. BÜLTEN - Çaylaklar Haftası Konserleri, Öğrencilere Müzik Keyfi Yaşatmaya Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

487. BÜLTEN - Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı! Kayıt Yaptırma Tarihleri Belli Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

488. BÜLTEN - Topluluklar Stantları İkinci Gününde de Öğrencilerle Buluşmaya Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

489. BÜLTEN - Çaylaklar Haftası'nın 2. Gününde Sahne'de "Argo ve Konu Sen Değilsin" Vardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

490. BÜLTEN - Çaylaklar Haftası Kapsamında Topluluklar Öğrenciler İle 3. Günde de Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

491. BÜLTEN - Topluluklar 3. Gününde de Öğrencileri Üye Almaya Devam Etti. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

492. BÜLTEN - Akademix Tv Tanıtım Günü Kapsamında SekizBeş Grubu Sahne Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

493. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde "Sihirli Bir Gece" Yaşandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

494. BÜLTEN - Topluluk Stantları 4. Gününde de Öğrenci Alımlarına Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

495. BÜLTEN - Pinhani Konseri Öncesi Öğrenciler Heyecanlarını Bizimle Paylaştı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

496. BÜLTEN - Pinhani, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencilerine Müzik Dolu Dakikalar Yaşattı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

497. BÜLTEN - Öğrenci Toplulukları Tanışma ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

498. BÜLTEN - Endüstri ve Kalite Topluluğu, Yeni Üyeleri İle Tanışma Toplantısı Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

499. BÜLTEN - PAGUK, Yeni Üyeleri İle Tanışma Toplantısını Büyük Bir Coşku İle Gerçekleştirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

500. BÜLTEN - Fizik Topluluğu, Yeni Üyeleri İle Gözlem Yaparak Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

501. BÜLTEN - Gül Masalı Dizisinin Görüntü Yönetmeni, İletişim Fakültesi Öğrencileri ile Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

502. BÜLTEN - Kahve Severler İçin 1 Ekim Dünya Kahve Günü Olarak Kutlanılıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

503. BÜLTEN - Sinirbilim Topluluğu, Üyeleri İle Çay Saati Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

504. BÜLTEN - Best Isparta Topluluğu'nun Tanışma Toplantısı Yoğun İlgi Gördü! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

505. BÜLTEN - Öğrenci Topluluk Başkanları, Kahvaltı Organizasyonunda Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

506. BÜLTEN - Hayvanları Koruma Günü Kapsamında Galatasaray ve Haykor Topluluğu Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

507. BÜLTEN - Dijital Oyunlar ve E-Spor Topluluğu, LOL Stantı İle Öğrencilere Keyifli Anlar Yaşattı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

508. BÜLTEN - İlçe Yüksekokulları Çaylaklar Etkinlikleri Keçiborlu, Eğirdir ve Yalvaçta Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

509. BÜLTEN - Havacılık ve Uzay Topluluğu, "Düşüş: Boeing Davası" Belgesel Gösterimi Gerçekleştirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

510. BÜLTEN - Serebral Palsi Farkındalığı Her Birey İçin Önemli! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

511. BÜLTEN - İlçe Yüksekokulları Çaylaklar Etkinlikleri'nin İlk Durağı, Keçiborlu'da Gerçekleşti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

512. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, Nefes Egzersizi Etkinliği ile Meditasyon Yaptı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

513. BÜLTEN - Dijital Oyunlar ve E-spor Topluluğu, Yeni Üyeleri İle Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

514. BÜLTEN - Rock Topluluğu'nun Düzenlediği Müzisyenler Toplantısı, Eğlenceli ve Müzik Dolu Geçti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

515. BÜLTEN - Topluluk Başkanları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız ile Toplantılara Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

516. BÜLTEN - Akademix Tv Haber Bültenleri Artık İşaret Dili Destekli! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

517. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, Katılım Serüveni Adında Bir Etkinlik Düzenleyecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

518. BÜLTEN -  Lisans Öğrenci Araştırma Destek Projeleri Başvuruları Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

519. BÜLTEN - SDÜ İlçe MYO Çaylaklar Etkinlikleri'nin Eğirdir Durağı Büyük Bir Coşku ile Tamamlandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

520. BÜLTEN - İlçelerde Gerçekleşen Çaylaklar Etkinlikleri Yalvaç'da Kelepir Gurubu İle Sona Erdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

521. BÜLTEN - SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, Topluluk Görüşmelerine Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

522. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, Katılım Bankacılığı Semineri Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

523. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde, Öğrencilere Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

524. BÜLTEN - Dijital Oyunlar ve E-Spor Topluluğu, "Sabahlar Olmasın" Etkinliğinin 2.sini Gerçekleştirdi. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

525. BÜLTEN - Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Evde Bakım Hizmetleri Protokolü'nü İmzaladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

526. BÜLTEN - Cumhurbaşkanlığı’ndan Süleyman Demirel Üniversitesi’ne Anlamlı Ödül!  videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

527. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Fakültesi "Beyaz Önlük Giyme Töreni" Gerçekleştirdi. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

528. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, İş Kulübü Eğitimi İçin Hazırlıklarını Tamamladı. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

529. BÜLTEN - PAGUK Kan Bağışı Etkinliklerine Kaldığı Yerden Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

530. BÜLTEN - SDÜ Öğrencisi Faruk Durna, Metaverse Evreninde Sergi Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

531. BÜLTEN - Dünya Tatlı Günü Kutlu Olsun!  videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

532. BÜLTEN - Makine Mühendisleri Odası Temsilcileri, Makine Mühendisliği Öğrencileri İle Bir Araya Geldi. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

533. BÜLTEN - SDÜ Öğrenci Topluluk Başkanları ile Yapılan Görüşmeler Devam Ediyor!  videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

534. BÜLTEN - Prof. Dr. Timuçin Baykul Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Açılışı Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

535. BÜLTEN - PAGUK Üyeleri, İzmir Ege Üniversitesi'nde, Üniversitemizi Temsil Edecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

536. BÜLTEN - Radyo SDÜ, Açık Hava Partisi ile Öğrencilere Eğlenceli Dakikalar Yaşattı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

537. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, İş Kulübü Eğitimi İle Öğrencilerle Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

538. BÜLTEN - İnşaat Topluluğu, Oryantasyon ve Topluluk Binası Yapımı İçin Teşekkür Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

539. BÜLTEN - PAGUK, "Üniversite Öğrencileri, Ülkelerin Geleceği" Konulu Etkinlik Gerçekleştirdi. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

540. BÜLTEN - SDÜ Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuvarı Ders Dışı Zamanlarda da Öğrencilerin Hizmetinde! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

541. BÜLTEN - Cumhuriyetin 99. Yılı Kapsamında Akademik Oda Orkestrası Konseri Verildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

542. BÜLTEN - Isparta Ulusal Forumu, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Gerçekleşti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

543. BÜLTEN - Halk Eğitim Merkezi Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

544. BÜLTEN - Halk Oyunları Topluluğu, 29 Ekim Coşkusunu Yaptıkları Gösteri İle Yansıttılar! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

545. BÜLTEN - SDÜ Rektör Yardımcısı Ayyıldız, Topluluk Başkanları ile Toplantılara Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

546. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Vize Heyecanı Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

547. BÜLTEN - 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 98’inci Doğum Gününde Anıldı!  videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

548. BÜLTEN - Kızılay Topluluğu, Kızılay Haftası Sebebi ile Öğrencilere Çorba İkramında Bulundu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

549. BÜLTEN - Aile Hekimliği Polikliniği, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda da Hasta Kabulüne Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

550. BÜLTEN - Öğrencilere Yemekhaneden Sürpriz Menü Uygulaması!  videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

551. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, 9 Kasım'da Yapılacak Etkinliğe Hazırlanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

552. BÜLTEN - SDÜ 29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzu Tekrar Kullanıma Açıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

553. BÜLTEN - Dokuzu Beş Geçe Süleyman Demirel Üniversitesi'nde de Zaman Durdu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

554. BÜLTEN - Türkiye'de Atatürk'le İlgili İlk Sanal Sergi, SDÜ Öğrencisi Tarafından Düzenlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

555. BÜLTEN - Tubitak 1001 Projesi ile Engelli Sporcuların Spor Tesisleri Memnuniyet Düzeyleri Araştırılacak! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

556. BÜLTEN - Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım'da Güzel Sanatlar Fakültesinde de Anıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

557. BÜLTEN - Bugün Kemal Sunal'ın 78. Doğum Günü! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

558. BÜLTEN - Isparta Valisi Aydın Baruş, Akademix Tv'yi Ziyaret Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

559. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, Üyeleri İle Birlikte Gökçay'da Yürüyüş Düzenleyecek. videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

560. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, "Türk Hukuk Sistemi'nde Arabuluculuk" Etkinliği Düzenleyecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

561. BÜLTEN - Ombudsmanlık ve Arabuluculuk Topluluğu, Mesleki Bilgi Edinimi İçin Seminer Düzenledi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

562. BÜLTEN - SDÜ Öğrencilerine Verilecek Sürpriz Menü İçin Oylama Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

563. BÜLTEN - Uluslararası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği Staj Başvuruları Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

564. BÜLTEN - SDÜ Yemekhane Hizmetleri Çölyak Hastaları İçin Glütensiz Yemek Hizmeti Veriyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

565. BÜLTEN - PAGUK Üyeleri Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Organlarını Bağışladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

566. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, Arabuluculuk Sistemine Dair Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

567. BÜLTEN - 6. Yönetimde Eleştirel Perspektifler Çalıştayı Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

568. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Toplulukları, Ortaokullara İlham Vermek İçin Proje Başlattı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

569. BÜLTEN - Erasmus+ Programı Konsorsiyum Projeleri Staj Hareketliliği Başvuruları Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

570. BÜLTEN - Makina Otomasyon Topluluğu'ndan Örnek Ağaç Dikim Etkinliği! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

571. BÜLTEN - 6. Yönetimde Eleştirel Perspektifler Çalıştayı 2. Gününde de Devam Etti videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

572. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Uzay Hukuku Konuşuldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

573. BÜLTEN - Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, Topluluk Görüşmelerine Kaldığı Yerden Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

574. BÜLTEN - Sosyal Hizmet Bölümü, Gönüllülük Çalışmaları Kapsamında Etkinlikler Düzenlemeye Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

575. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, "İş'te Sen" Etkinliğini Düzenlemeye Hazırlanıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

576. BÜLTEN - Matematik Topluluğu, Matematik Festivali ile Öğrencilerle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

577. BÜLTEN - "Okullarda Şenlik Var" Projesi Heyecanlı Şekilde İlk Durağı Olan Atabey'de Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

578. BÜLTEN - Bilgisayar Topluluğu, Yazılımda Kariyer Adımları Etkinliğini Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

579. BÜLTEN - Dijital Turizm ve Sosyal Girişimcilik Konulu Erasmus+ Projesi'nin Açılış Toplantısı Gerçekleşti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

580. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, 21. Yüzyıl Becerileri Başlığı ile Serkan Can Zengin'i Ağırladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

581. BÜLTEN - Sürpriz Öğrenci Menüsü Uygulaması Sonucu Oluşturulan Menü, Öğrencilere Sunuldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

582. BÜLTEN - Emniyet Müdürlüğü, Yurtta Kalan Öğrencilere "Siberay, KADES ve UYUMA Gibi Projeleri Anlattı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

583. BÜLTEN - Gençlik Merkezi ve SDÜ Öğrencileri Kavşaklarda Çevre Temizliği Yaptı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

584. BÜLTEN - İŞKUR, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri İle Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

585. BÜLTEN - İİBF Öğrencileri İş Dünyası ile Buluşuyor Etkinlikleri Sürüyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

586. BÜLTEN - "Okullarda Şenlik Var" Projesi İkinci Durağı Olan Şarkikaraağaç'ta Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

587. BÜLTEN - SDÜ Mimarlık Fakültesi "Erişilebilirlik Belgesi" Almaya Hak Kazandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

588. BÜLTEN - İİBF Sosyal Hizmet Bölümü, "Sanatla Engelleri Aşıyoruz" Adlı Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

589. BÜLTEN - Tiyatro Topluluğu Öğrenci İşleri Adlı Tiyatro Oyununu Sergilemeye Devam Ediyor videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

590. BÜLTEN - TÜYAFED Yazılımcılar Federasyonu ile SDÜ Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

591. BÜLTEN - Sigara Bırakma Birimi, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Açıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

592. BÜLTEN - Sosyal Hizmet Bölümü, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadeleye Farkındalık İçin Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

593. BÜLTEN - Psikoloji Bilimi Topluluğu'nun Dönem İçerisindeki İlk Etkinliği Büyük İlgi Gördü! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

594. BÜLTEN - PAGUK, 12 Proje İle TEKNOFEST'te Süleyman Demirel Üniversitesi'ni Temsil Edecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

595. BÜLTEN - Öğrenci İşleri Tiyatro Oyunu Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

596. BÜLTEN - Renkli Rüyalar Barınağı Projesi Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

597. BÜLTEN - İİBF Sosyal Hizmet Bölümü'nün Ortak Seçmeli Dersine Kızılay Konuk Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

598. BÜLTEN - Topluluklar Arası Erkekler Futbol Turnuvası'nın Eleme Maçları Yapıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

599. BÜLTEN - İİBF'de Stres Yönetimi Odaklı Wellbeing Çalışması Düzenlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

600. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, Finansal Kurumlar Teknik Gezisi Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

601. BÜLTEN - Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İİBF Öğrencileri ile Bir Araya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

602. BÜLTEN - Makina ve Otomasyon Topluluğu "Ar-Ge Mühendisliği" Üzerine Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

603. BÜLTEN - PAGUK, Kadına Karşı Yaşanan Şiddete Dikkat Çekmek Adına Anlamlı Bir Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

604. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencisinden Büyük Başarı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

605. BÜLTEN - HAY-KOR, Kampüsteki Patili Dostlarımızın Fotoğraflarından Oluşan Sergi Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

606. BÜLTEN - Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu, Engelsiz Yaşam Paneli Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

607. BÜLTEN - Veri Güvenliği İnsanların Dikkat Etmesi Gereken En Önemli Unsurlardan! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

608. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Futbol Takımı Bölge Birincisi Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

609. BÜLTEN - Spartans, Hazırlık Maçı İçin Antrenmanlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

610. BÜLTEN - Akademix Tv Kupası Topluluklar Turnuvası'nda Yarın Çeyrek Final ! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

611. BÜLTEN - Kızılay Topluluğu, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

612. BÜLTEN - Ekonomi Yönetim Topluluğu, 6. Sermaye Piyasaları Kongresi'ne Katıldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

613. BÜLTEN - EndKal ve Bilgisayar Topluluğu, Dünya Mühendisler Günü'nde Anlamlı Bir Konferans Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

614. BÜLTEN - Okullarda Şenlik Var Etkinliğinin Son Durağı Senirce Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

615. BÜLTEN - Dünya Gönüllüler Günü'nde Genç Yeşilay ve Ekonomi Yönetim Toplulukları Ortak Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

616. BÜLTEN - TRT İletişim Uzmanı Dr. Bahadır Avşar, Siyaset ve Yönetim Topluluğu'nun Konuğu Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

617. BÜLTEN - Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi, SDÜ Tıp Fakültesi'nde Hizmete Girdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

618. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, Liselerarası Masa Tenisi Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

619. BÜLTEN - Akademix Tv Kupası Çeyrek Final Maçları Sona Erdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

620. BÜLTEN - Ombudsmanlık ve Arabuluculuk Topluluğu, Uygulamalı Seminer Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

621. BÜLTEN - SDÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu, Senir Cumhuriyet Ortaokulu'nda Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

622. BÜLTEN - SDÜ Spartans, hazırlık maçında Mersin Üniversitesi Mustangs Takımı İle Karşı Karşıya Geldi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

623. BÜLTEN - Akademix Tv Kupası Topluluklararası Futbol Turnuvası'nın Finale Kalan Takımları Belli Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

624. BÜLTEN - Öğretim Üyesi Adnan Karaibrahimoğlu'nun Bağımlılık Ölçeklendirme Çalışması Yayınlandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

625. BÜLTEN - Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Gerçekleşti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

626. BÜLTEN - Akademix Tv Ekibi, SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü İle Buluştu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

627. BÜLTEN - Türkiye'de En Fazla Katılımın Gerçekleştiği Taekwondo Kulüpler Şampiyonası, SDÜ'de Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

628. BÜLTEN - Gazetecilik Öğrencileri, Kadın Hakları İle İlgili Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

629. BÜLTEN - Taekwondo Türkiye Kulüpler Müsabakaları 2. Gününde de Heyecanla Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

630. BÜLTEN - TÜBİTAK ARDEB Başkan Yardımcısı Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Destek Programlarını Tanıttı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

631. BÜLTEN - Yükseköğretim Kalite Kurulu Akreditasyon Takımı, Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeydi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

632. BÜLTEN - PAGUK, Tek Fakülte Tek Seminer Etkinliğine Mühendislik Fakültesi İle Devam Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

633. BÜLTEN - Akademix Tv Kupası Final Maçı Gerçekleştirildi! Şampiyon, Fotoğraf Topluluğu Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

634. BÜLTEN - Sivil Havacılık Yüksekokulu, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında Projelerine Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

635. BÜLTEN - Ünilig Hentbol Şampiyonası Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

636. BÜLTEN - Fotoğraf Topluluğu, Doğru Kamera Kullanımı Üzerine Etkinlik Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

637. BÜLTEN - SDÜ'de Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşım Eğitimi Verildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

638. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu, 14. Yaşını Büyük Coşku İle Kutladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

639. BÜLTEN - İnşaat Topluluğu, Kış Şartlarını Göz Önünde Tutarak Kulübe Projesi Başlattı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

640. BÜLTEN - Şehit Tevfik Akkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri SDÜ'yü Gezdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

641. BÜLTEN - Havacılık Yönetimi Bölümü Öğrencileri, Proje Sunumlarını Gerçekleştirdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

642. BÜLTEN - Dilek Fenerleri Bu Kez Yılbaşı Dilekleri İçin Havalandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

643. BÜLTEN - SDÜ İletişim Fakültesi Batı Yerleşkesi'nde 90'lar Etkinliği Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

644. BÜLTEN - Üniversiteler Arası Ünilig Hentbol Turnuvası SDÜ'de Gerçekleşti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

645. BÜLTEN - İnsan Kaynakları Yönetiminde Güncel Gelişmeler Öğrenci Çalıştayı Gerçekleştirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

646. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni Akademix Tv'de Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

647. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (31.12.2022) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

648. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (07.01.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

649. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (14.01.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

650. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (28.01.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

651. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (04.02.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

652. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (12.02.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

653. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (18.02.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

654. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (25.02.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

655. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (04.03.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

656. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (11.03.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

657. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (18.03.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

658. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (25.03.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

659. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (01.04.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

660. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (08.04.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

661. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (15.04.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

662. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (29.04.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

663. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (07.05.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

664. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (12.05.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

665. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (20.05.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

666. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (10.06.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

667. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (17.06.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

668. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (24.06.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

669. BÜLTEN - Isparta'nın En Prestijli Ödüllerinden Olan "4. En Isparta Ödülleri" Sahiplerini Buldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

670. BÜLTEN - Ders Kayıt ve Kayıt Yenileme Süreci İçin Son Gün 3 Şubat 2023! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

671. BÜLTEN - Depremzedelerimize Yardımlarınızı AFAD Aracılığı ile Yapabilirsiniz! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

672. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Personellerinden Oluşan Teknik Ekip, Hatay'a Doğru Yola Çıktı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

673. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, Deprem Bölgelerine Gönderilmek Üzere Bağış Kampanyası Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

674. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri ve Isparta Halkı, Kan Bağışı İçin Sıra Oluşturdu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
675. BÜLTEN - Isparta Belediyesi Koordinesi İle Gerçekleşen Yardım Toplama Kampanyasına Öğrencilerden Büyük Destek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
676. BÜLTEN - SDÜ'de, Deprem Bölgesine Gönderilmek Üzere Yardım Kampanyası Devam Ediyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
677. BÜLTEN - Gönüllü Havuzu ile İlk Kafile Deprem Bölgesine Yardım İçin Yola Çıktı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
678. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Ekipleri, Hatay'da Afet Bölgesinde Yardımlara Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
679. BÜLTEN - Erasmus'a Başvuran Depremzede Öğrenciler +10 Puan İle Önceliklendirilecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
680. BÜLTEN - Özel Öğrenci Statüsünden Yararlanan Öğrenciler İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
681. BÜLTEN - Basketbol U14 Kızlar Yerel Lig Müsabakaları SDÜ'de Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
682. BÜLTEN -Simüle Hasta Uygulaması, SDÜ Tıp Fakültesi'nde Başladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
683. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi, Akreditasyon Almaya Hak Kazandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
684. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi 2023 Mezuniyet Töreni Programı Belli Oldu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
685. BÜLTEN - TYT ve AYT Süleyman Demirel Üniversitesi'nde de Heyecanla Geçti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
686. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2023 Mezunlarını Verdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
687. BÜLTEN - SDÜ Diş Hekimliği Mezuniyet Töreni'nde, Akademisyenlerin Mutlulukları Gözlerinden Okundu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
688. BÜLTEN - SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nden Dereceyle Ayrılanlar Teşekkür Belgelerini Aldı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
689. BÜLTEN - Çiçeği Burnunda Diş Hekimlerinin Mezuniyet Heyecanı Gözlerinden Okundu! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
690. BÜLTEN - SDÜ Diş Hekimliği Mezuniyet Töreni'nde En Büyük Gururu Aileler Yaşadı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
691. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi 2023 Mezunlarını Verdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
692. BÜLTEN - SDÜ Tıp Fakültesi'nden Derece İle Mezun Olanlar Duygularını Aktardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
693. BÜLTEN - SDÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri, Öğrencilerini Mezun Vermenin Haklı Gururunu Yaşadı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
694. BÜLTEN - SDÜ Tıp Fakültesi'nden Mezun Olan Hekimler, Heyecanlarını Mikrofonlarımızla Paylaştı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
695. BÜLTEN - SDÜ Tıp Fakültesi'nden Mezun Olan Hekimlerin Aileleri, Büyük Bir Gurur Yaşadı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
696. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi 2023 Mezunlarını Büyük Bir Coşku İle Uğurladı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
697. BÜLTEN - SDÜ Akademisyenleri, Öğrencilerini Mezun Vermenin Gururunu Yaşadı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
698. BÜLTEN - SDÜ 2023 Mezuniyet Töreni'nde Fakültelerinde Dereceye Girenler Ödüllendirildi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
699. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi'nden Mezun Olan Öğrenciler Gurur ve Duygu Dolu Anlar Yaşadı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
700. BÜLTEN - SDÜ Mezuniyet Töreni'nde En Büyük Gururu Bir Kez Daha Aileler Yaşadı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
701. BÜLTEN - SDÜ Mezuniyet Töreni'nin İlk Gününde Sahnede "Konu Sen Değilsin" Grubu Vardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
702. BÜLTEN - SDÜ Finans ve Bankacılık Bölümü, Fakülte Konferans Salonunda Mezuniyet Töreni Düzenledi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
703. BÜLTEN - Süleyman Demirel Üniversitesi 2023 Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşku İle Sona Erdi! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
704. BÜLTEN - SDÜ Mezuniyet Töreni'ne Katılan Protokol Üyeleri, Heyecanlı Anlara Tanıklık Etti! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
705. BÜLTEN - SDÜ 2023 Mezunları Ve Aileleri Heyecan ve Gururu Bir Arada Yaşadı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
706. BÜLTEN - SDÜ 2023 Mezuniyet Töreni'nin Son Gününde Sahnede SekizBeş Grubu Vardı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
707. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni | Mezuniyet Özel | 24.06.2023 videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
708. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (02.07.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
709. BÜLTEN - Bütünleme Sınavları Yarın Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
710. BÜLTEN - SDÜ'de Okumak İsteyen Uluslararası Öğrenciler İçin Başvuru Takvimi Açıklandı! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
711. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (08.07.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
712. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (16.07.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
713. Hafta Sonu Ana Haber Bülteni! (22.07.2023) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.