MEZUNİYET TÖRENLERİ

2021 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN MEZUNİYET TÖRENLERİ
1. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni (Tam Program) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Programı 1. Gün / İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-1. Kısım (Tam Program) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Programı 2. Gün / İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-2. Kısım (Tam Program) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Programı 3. Gün / Fen Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi (Tam Program) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Programı 4. Gün /  Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi (Tam Program) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Programı 5. Gün /  Diş Hekimliği Fakültesi, Atayalvaç Sağlık Hizmetleri MYO ve Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO (Tam Program) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2022 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN MEZUNİYET TÖRENLERİ
1. Yolunuz Açık, Mezuniyetiniz Hayırlı Olsun! (SDÜ 2022 Yılı Mezuniyet Töreni) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
NOT: 2022 Yılı Mezuniyet Törenlerine ilişkin videoları izlemek için "BÜLTEN" kategorisinde yer alan 425-439. sıradaki videolara göz atabilirsiniz.

2023 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN MEZUNİYET TÖRENLERİ

1. Süleyman Demirel Üniversitesi 2023 Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni! videosuna ulaşmak için burayı tıklayınız.
2. Süleyman Demirel Üniversitesi 2023 Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni! videosuna ulaşmak için burayı tıklayınız.
3. Süleyman Demirel Üniversitesi 22 Haziran 2023 Mezuniyet Töreni! videosuna ulaşmak için burayı tıklayınız.
4. Süleyman Demirel Üniversitesi 23 Haziran 2023 2.Gün Mezuniyet Töreni! videosuna ulaşmak için burayı tıklayınız.