1 - KARİYER ATÖLYESİ

Programın Adı Kariyer Atölyesi
Programın Amacı Öğrencilerin, mesleki ve akademik kariyer planlarını gerçekleştirebilme yolculuğunda daha bilinçli ve güvenli adımlarla ilerleyebilmeleri için üniversitemiz araştırma merkezleri, kamu kurum\kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği gerçekleştirerek, öğrencilere sunulan imkanları ve önemli bilgileri izleyiciye aktarmak.
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 05.01.2021 - Devam Ediyor

1. Kariyer Atölyesi Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. Kariyer Atölyesi İlk Bölümü ile Yakında Sizlerle! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. Kariyer Atölyesi 1. Bölüm | Etkili bir Özgeçmiş Nasıl Hazırlanır? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. Kariyer Atölyesi 2. Bölüm | Mülakat Teknikleri Nelerdir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. Kariyer Atölyesi 3. Bölüm | Stajlar videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. Kariyer Atölyesi 4. Bölüm | Kariyer Merkezleri videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
7. Kariyer Atölyesi 5. Bölüm | Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü (Sıkça Sorulan Sorular) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
8. Kariyer Atölyesi 6. Bölüm | Erasmus Başvuru Süreci videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
9. Kariyer Atölyesi 7. Bölüm | Erasmus Ofisi Süreç Yönetimi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
10. Kariyer Atölyesi 8. Bölüm | Mevlana Değişim Programı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
11. Kariyer Atölyesi 9. Bölüm | Mevlana Değişim Programı Başvuru Süreç Yönetimi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
12. Kariyer Atölyesi 10. Bölüm | Yüksek Lisans - Doktora videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
13. Kariyer Atölyesi 11. Bölüm | Erasmus & Mevlana Programları İçin Gelen Sorular ve Cevapları videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
14. Kariyer Atölyesi 12. Bölüm | Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
15. Kariyer Atölyesi 13. Bölüm | 100/2000 YÖK Doktora Burs Programı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
16. Kariyer Atölyesi 14.Bölüm | Üniversitemizin Öğrencilere Verdiği İmkanlar Neler? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
17. Kariyer Atölyesi 15. Bölüm | Pedagojik Formasyon Nedir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
18. Kariyer Atölyesi 16. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
19. Kariyer Atölyesi 17. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi İnsan Kaynakları Araştırma Merkezi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
20. Kariyer Atölyesi 18. Bölüm | Göller Bölgesi TEKNOKENT videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
21. Kariyer Atölyesi 19. Bölüm | Teknoloji Transfer Ofisi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
22. Kariyer Atölyesi 20. Bölüm | Kariyer Merkezi Neler Yapar? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
23. Kariyer Atölyesi 21. Bölüm | Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
24. Kariyer Atölyesi 22. Bölüm | Doğal ve Endüstriyel Yapı Malzemeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
25. Kariyer Atölyesi 23. Bölüm | Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
26. Kariyer Atölyesi 24. Bölüm | ANSİAD - Işık Yargın videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
27. Kariyer Atölyesi 25. Bölüm | ANSİAD - "Bi Düşünsen Bulursun" İş Fikri Yarışması videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
28. Kariyer Atölyesi 26. Bölüm | ANSİAD - Melek Yatırımcı Ağı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
29. Kariyer Atölyesi 27. Bölüm | İş-Kur Özgeçmiş Hazırlama ve Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
30. Kariyer Atölyesi 28. Bölüm | İş-Kur İş Arama ve Başvuru Süreçleri! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
31. Kariyer Atölyesi 29. Bölüm | İş-Kur Engelli İstihdamı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
32. Kariyer Atölyesi 30. Bölüm | Yenilenebilir Enerji Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
33. Kariyer Atölyesi 31. Bölüm | SUDUM - Doğal Ürünler Uygulama ve Araştırma Merkezi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.