14 - AKUSTIX

Programın Adı Akustix
Programın Amacı Kanalımızın misyonu doğrultusunda oluşturduğumuz sac ayaklarından bir tanesi olan eğlence kategorisinin oluşumuna katkı sağlamak ve Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri başta olmak üzere bir çok gencin müzik yeteneğini akustik şekilde ekranlara yansıtmasına olanak sağlamak.
Programın İçeriği Amatör veya profesyonel kişi veya grupların müzik konusunda yeteneklerini sergilemesi için oluşturulan platformda  müziklerin akustik şekilde seslendirildiği bir müzik programı.
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 30.10.2022 - Devam Ediyor
İçerik (video) Adedi 4

1. Akustix 1. Bölüm | Her Yerde Sen (Cover) - Pembe Silo & Mustafa Eskin videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. AkustiX 2. Bölüm | Tutsak - Konu Sen Değilsin videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. AkustiX 3. Bölüm | Sil Baştan (Cover) - Gamze Baysan videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. AkustiX 4. Bölüm | Begonvil (Cover) - Özgün Savaş videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.