2 - ÖĞRENCİ İŞLERİ

Programın Adı Öğrenci İşleri
Programın Amacı Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerinin, haftalık olarak belirlenen sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel, teknolojik ve aktüel konularda yorumlarını ve düşüncelerini izleyiciye aktarmak.
Programın İçeriği Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerinin, kendilerine yöneltilen soruya kimi zaman ciddi kimi zaman mizahi yönde verdikleri cevapları içeren röportaj/sohbet videoları
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 01.10.2021 - Devam Ediyor

1. Öğrenci İşleri 1. Bölüm | Üniversitede Unutamadığınız Bir Anınız Var Mı?  videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. Öğrenci İşleri 2. Bölüm | Okulun İlk Gününde Neler Yapılır? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. Öğrenci İşleri 3. Bölüm | Eğirdir Sizin İçin Ne Anlam İfade Ediyor? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. Öğrenci İşleri 4. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi'nde En Çok Özlediğiniz Şey Nedir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. Öğrenci İşleri 5. Bölüm | Daha Önce Aldığınız Bir Dersi Tekrar Almanız Gerekseydi Hangisi Olurdu? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. Öğrenci İşleri 6. Bölüm | Vizelere Hazırlık Nasıl Geçiyor? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
7. Öğrenci İşleri 7. Bölüm | Bir Öğretmen Olsaydınız Hangi Dersi Verirdiniz? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
8. Öğrenci İşleri 8. Bölüm | Memleketinizi 3 Kelime İle Tanımlayınız videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
9. Öğrenci İşleri 9. Bölüm | Öğrenci İşleri Tiyatro Oyuncuları Sahne Arkası! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
10. Öğrenci İşleri 10. Bölüm | 2022'den Beklentiniz Nelerdir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
11. Öğrenci İşleri 11. Bölüm | Üniversitemize Bir Şarkı Söyleyecek Olsanız Ne Olurdu? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
12. Öğrenci İşleri 12. Bölüm | Hiç Affedemeyeceğiniz Şey Nedir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
13. Öğrenci İşleri 13. Bölüm | Metaverse Nedir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
14. Öğrenci İşleri 14. Bölüm | Bir Kişiyi İşe Alırken Nelere Dikkat Edersiniz? (İKY Bölümü Özel) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
15. Öğrenci İşleri 15. Bölüm | Sınavlarda Başarılı Olmanın 3 Kuralı Nedir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
16. Öğrenci İşleri 16. Bölüm | 30 Yıl Sonra En Çok Neyi Özleyeceksiniz? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
17. Öğrenci İşleri 17. Bölüm | Mezuniyet Bölümü Özel! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
18. Öğrenci İşleri 18. Bölüm | Harry Potter Filmi'nde Oynasaydınız Hangi Rolü Canlandırırsınız? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
19. Öğrenci İşleri 19. Bölüm | Bir Yeteneğiniz Var Mı? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
20. Öğrenci İşleri 20. Bölüm | Okuduğunuz Bölümün Repliği Nedir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
21. Öğrenci İşleri 21. Bölüm | 2023 Yılından Beklentileriniz Nelerdir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
22. Öğrenci İşleri 22. Bölüm | SDÜ Öğrencilerinin Final Hazırlıkları! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.