4 - SÖYLE BAKALIM

Prgramın Adı Söyle Bakalım
Programın Amacı Telaffuzu zor kelimeler, geçmişten günümüze gelen bilmece ve tekerlemelerin üniversite öğrencileri veya personeline okutulması/sorulması ile ortaya çıkan eğlenceli ve komik anları izleyiciyle paylaşarak eğlenceli vakit geçirilmesini sağlamak.
Programın İçeriği Haftalık belirlenen telaffuzu zor bir kelimenin/tekerlemenin üniversite öğrencileri veya personeline okutulması ile ortaya çıkan komik anlardan oluşan eğlence içerikli videolar
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 01.01.2022 - Devam Ediyor

(Sıralama ölçütü, video ekleme tarihi eskiden yeniye olacak şekildedir.)

1. Söyle Bakalım 1. Bölüm | "Pronunciation" Nasıl Telaffuz Edilir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. Söyle Bakalım 2. Bölüm | "Binaenaleyh" Nasıl Telaffuz Edilir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. Söyle Bakalım 3. Bölüm | Öğrencilerin Tekerleme İle İmtihanı! "Ping Pong Ping Pong.." videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. Söyle Bakalım 4. Bölüm | "Chateaubriand" Nasıl Telaffuz Edilir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. Söyle Bakalım 5. Bölüm | Tekerleme Zamanı! "Sizin damda var beş boz başlı beş boz.." videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. Söyle Bakalım 6. Bölüm | "Massachusetts" Nasıl Telaffuz Edilir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
7. Söyle Bakalım 7. Bölüm | "Yarın Önce Nöroşirurji'ye Sonra...." videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
8. Söyle Bakalım 8. Bölüm | Emojilerden Şarkı Tahmini! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
9. Söyle Bakalım 9. Bölüm | Kara Kızın Kısa Kayışını Kasışına.... Nasıl Telaffuz Edilir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.