6 - MAKSAT MUHABBET OLSUN

Programın Adı Maksat Muhabbet Olsun
Programın Amacı Öğrenci ve öğrenci topluluklarını konuk alarak, belirlenen tematik veya güncel konularla ilgili bilgi yarışmaları ve sohbet içerikli, bilgilendirici ve eğlenceli bir program sunmak.
Programın İçeriği
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 13.06.2021 - Devam Ediyor

1. Maksat Muhabbet Olsun 1. Bölüm | Reality Showlar videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. Maksat Muhabbet Olsun 2. Bölüm | Sosyal Medya videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. Maksat Muhabbet Olsun 3. Bölüm | Yarışma Programları videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. Maksat Muhabbet Olsun 4. Bölüm | 100 Kişiye Sorduk! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. Maksat Muhabbet Olsun 5. Bölüm | Eski Oyunlar videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. Maksat Muhabbet Olsun 6. Bölüm | Astroloji videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
7. Maksat Muhabbet Olsun 7. Bölüm | İnşaat Topluluğu (100. Kişiye Sorduk) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
8. Maksat Muhabbet Olsun 8. Bölüm | Dijital Oyunlar ve E-Spor Topluluğu (Konu: Dijital Oyunlar) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.