9 - RIFAT İLE MUTFAKTA

Programın Adı Rıfat ile Mutfakta
Programın Amacı Özellikle öğrenci evlerinde yaşayan üniversite öğrencilerinin fastfood tüketimine yönelimlerini azaltıp daha sağlıklı beslenmelerine vesile olmak için, öğrencilere makul bütçelerle evlerinde yapılabilecekleri yemek alternatiflerini aşamalarıyla anlatarak, onlara çeşitli lezzetler sunmak.
Programın İçeriği MasterChef Türkiyenin 2019 yılı yarışmacılarından Rıfat Yurttaş'ın şefliğinde, konuk alınan öğrenciler ve ünlü isimlerin eğlenceli katılımlarıyla, makul bütçelerle öğrenci evlerinde yapılabilecek yemek alternatiflerinin yapımını içeren videolar
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi  28.12.2020-07.06.2021
İçerik (Video Adedi) 13

1. Rıfat ile Mutfakta (Jenerik) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. Rıfat İle Mutfakta 1.Bölüm Fragmanı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. Rıfat ile Mutfakta 1.Bölüm (30 TL'ye Mükemmel Yemekler) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. Rıfat ile Mutfakta 2. Bölüm Fragmanı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. Rıfat ile Mutfakta 2. Bölüm (30 TL'ye Mükemmel Yemekler) (Tavuklu Pilav) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

6. Rıfat ile Mutfakta 3. Bölüm (30 TL'ye Mükemmel Yemekler) (Patates Oturtma)

videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

7. Rıfat ile Mutfakta 4. Bölüm (30 TL'ye Mükemmel Yemekler) (Diyet Sebzeli Börek)

videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

8. Rıfat ile Mutfakta 5. Bölüm (30 TL'ye Mükemmel Yemekler) (Magnolia Tarifi) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

9. Rıfat ile Mutfakta 6. Bölüm (Ramazan Özel) (Mercimek Çorba, Yoğurtlu Makarna)

videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

10. Rıfat ile Mutfakta 7. Bölüm (Ramazan Özel) (Ispanaklı Çılbır) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
11. Rıfat ile Mutfakta 8. Bölüm (Ramazan Özel) (Bayat Ekmek ile Pizza) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
12. Rıfat ile Mutfakta 9. Bölüm (30 TL'ye Mükemmel Yemekler) (Fettuccine) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

13. Rıfat ile Mutfakta 10. Bölüm (30 TL'ye Mükemmel Yemekler) (Protein Köfte)