11 - SEN OLSAN...?

Programın Adı Sen Olsan..?
Programın Amacı Yaşayan bir kampüs olan Süleyman Demirel Üniversitesi yerleşkesinin sosyal, fiziksel, teknik vb. yönlerden daha da yaşanabilir bir kampüs olması adına, öğrencilerin fikirleri alınarak yerleşkenin gelişim sürecinde aktif rol oynamalarını sağlamak.
Programın İçeriği Kütüphane hizmetlerinden yemekhaneye, otomasyon sisteminden kampüsteki fiziki koşullara kadar öğrencinin yerleşkedeki yaşantısını etkileyen bir çok konuda, öğrencilerin görüş ve önerilerinin alındığı interaktif bir program.
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 30.11.2022 - Devam Ediyor
İçerik (video) Adedi 4

1. Sen Olsan...? Yakında Akademix Tv'de! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. Sen Olsan 1. Bölüm | Doğu ve Batı Yerleşkesi Ulaşımı İçin Sen Olsan Nasıl Bir Proje Üretirdin? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. Sen Olsan 2. Bölüm | Öğrenci Bilgi Sistemi İle Alakalı Sen Olsan Yeni Ne Yapardın? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. Sen Olsan 3. Bölüm | Kütüphane Sistemi İle Alakalı Sen Olsan Yeni Ne Yapardın ? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
  5. Sen Olsan 4. Bölüm | Sen Olsan Kampüs Peyzajı İçin Ne Yapardın? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.