12 - DIGIGAME

Programın Adı DigiGame
Programın Amacı Dijitalleşmenin ve bilgisayar oyunlarının ön planda tutulduğu günümüzde öğrenciler tarafından ulusal ve uluslararası bilgisayar oyunlarının tanıtılması ve oyunların püf noktalarının, oyun meraklıları ile paylaşılmasını sağlamak.
Programın İçeriği Süleyman Demirel Üniversitesi Dijital Oyunlar ve E-Spor Topluluğu ve Akademix Tv ortaklığı ile yürütülen bir proje olan Digigame, strateji oyunları başta olmak üzere oyunseverler tarafından ilgiyle takip edilen bir çok bilgisayar oyununun kurallarının, püf noktalarının, nasıl oynandığının izleyiciye sunulduğu bir programdır.
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 08.12.2022 - Devam Ediyor
İçerik (video) Adedi 3

1. DIGIGAME Yakında Akademix Tv'de Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. DigiGame 1. Bölüm | League Of Legends Oyunu Anlatımı ve Püf Noktaları! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. DigiGame 2. Bölüm | Pummel Parti Oyunu ve Kuralları! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
  4. DigiGame 3. Bölüm | Rainbow Six Siege Oyunu ve Kuralları! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
  5. DigiGame 4. Bölüm | Dying Light Oyunu ve Kuralları! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.