2 - TOPLULUKLAR KONUŞUYOR

Projenin Adı Topluluklar Konuşuyor
Projenin Amacı Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki öğrenci topluluklarının tanıtımını sağlayarak, üniversitemiz öğrencilerinin hangi öğrenci topluluklarına üye olacakları yönündeki tercihlerine katkı sağlamak.
Projenin İçeriği Geçmişten günümüze gerçekleştirdikleri ve ileriki süreçte gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetler başta olmak üzere, kendilerini öğrencilere tanıtmak isteyen öğrenci topluluklarımızın akademik danışmanları ve topluluk başkanlarıyla gerçekleştirilen program çekimleri
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 12.08.2021 - 15.10.2021

1. " Topluluklar Konuşuyor " Yakında Akademix Tv'de! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. " Topluluklar Konuşuyor " Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. Topluluklar Konuşuyor 1. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Okçuluk ve Atıcılık Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. Topluluklar Konuşuyor 2. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. Topluluklar Konuşuyor 3. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. Topluluklar Konuşuyor 4. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Topluluğu (PAGUK) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
7. Topluluklar Konuşuyor 5. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Matematik Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
8. Topluluklar Konuşuyor 6. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
9. Topluluklar Konuşuyor 7. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
10. Topluluklar Konuşuyor 8. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Koordinasyon Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
11. Topluluklar Konuşuyor 9. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
12. Topluluklar Konuşuyor 10. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Hayvanları Koruma Topluluğu (HAYKOR) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
13. Topluluklar Konuşuyor 11. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
14. Topluluklar Konuşuyor 12. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Koordinatörleri videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
15. Topluluklar Konuşuyor 13. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Rock Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
16. Topluluklar Konuşuyor 14. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Endüstri ve Kalite Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
17. Topluluklar Konuşuyor 15. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Moda Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
18. Topluluklar Konuşuyor 16. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Fizik Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
19. Topluluklar Konuşuyor 17. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Ombudsmanlık ve Arabuluculuk Topluluğu videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
20. Topluluklar Konuşuyor 18. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Afrika Kültürünü Tanıtma ve Araştırma Topluluğu (AFROKTAT) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
21. Topluluklar Konuşuyor 19. Bölüm | Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası Mühendislik ve Teknoloji Öğrencileri Topluluğu (BEST) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.