3 - GÜNKAF'A DOĞRU

Projenin Logosu
Projenin Adı Günkaf'a Doğru
Projenin Amacı Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda "Yetenek Her Yerde" temasıyla üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile "Bölgesel Kariyer Fuarları" kapsamında gerçekleştirilecek olan ve öğrencilerin ilgi alanları, becerileri, tercihleri, güçlü yanları ve yaşam amaçlarına en uygun olan kariyer yollarını belirleyip bu yolda ilerleyebilmeleri ve meslek grupları ile bağlantı kurabilmelerini sağlayacak olan Güney Kariyer Fuarı "Günkaf 2022" ye ilişkin tüm detayları izleyiciye aktarmak
Projenin İçeriği Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü ve Günkaf'22 Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet YILDIRIM ile yapılan bilgilendirme söyleşilerini, fuara ilişkin detayları ve fuar tanıtım filmini içeren videolar
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 26.01.2022 - Devam Ediyor
İçerik (Video) Adedi 8

Bölümler

(Sıralama ölçütü, video eklenme tarihi eskiden yeniye olacak şekildedir.)


 


 


 

1. GÜNKAF 2022 Süleyman Demirel Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilecek! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. GÜNKAF'A DOĞRU Yakında Akademix Tv'de! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. GÜNKAF'A DOĞRU! 1. Bölüm | GÜNKAF'DA BİZLERİ NELER BEKLİYOR? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. GÜNKAF'A DOĞRU! 2. BÖLÜM | Firmalar Fuar Katılımlarını Nasıl Yapabilirler? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. Yetenek Kapısı'na Öğrenci Kaydı Nasıl Yapılmaktadır? Güney Kariyer Fuarı Seni Bekliyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. GÜNKAF'A DOĞRU! 3. BÖLÜM | Öğrenciler Yetenek Kapısı'na Kaydını Nasıl Yapar? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
7. Güney Kariyer Fuarı 2022 - "Kariyerin Seninle!" videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
8. GÜNKAF'A DOĞRU 4. BÖLÜM | Katılımcı Sponsor Firmalar Hangileridir? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.