4 - GÜNKAF ÖZEL

Projenin Logosu
Projenin Adı GÜNKAF ÖZEL
Projenin Amacı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda "Yetenek Her Yerde" temasıyla üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile "Bölgesel Kariyer Fuarları" kapsamında gerçekleştirilen Güney Kariyer Fuarı'na katılım gösteren kurum ve firma yetkilileri, akademisyenler ve öğrencilerle fuar alanında röportaj/program yaparak fuara ve adaylara sunulan staj/iş imkanlara ilişkin detayları konuşmak, bu vesileyle fuara katılım gösteremeyen ya da fuarda yaşananlara tekrar ulaşmak isteyen izleyicilere fuarı aktarmak.

Projenin İçeriği Güney Kariyer Fuarı'na katılım gösteren kurum ve firma yetkilileri, akademisyenler ve öğrencilerle, fuar alanında kurulan stüdyo ortamında gerçekleştirilen söyleşi serilerinin videoları
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 18.03.2022 - 21.03.2022
İçerik (Video) Adedi 40

Bölümler

(Sıralama ölçütü, video eklenme tarihi eskiden yeniye olacak şekildedir.)

1. GÜNEY KARİYER FUARI BÜYÜK COŞKUYLA BAŞLADI! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. Güney Kariyer Fuarı 18 Mart 1. Gün Etkinlikleri! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. GÜNKAF ÖZEL 1. BÖLÜM | Altis Resort Hotel Belek videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. GÜNKAF ÖZEL 2. BÖLÜM | Wome Deluxe videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. GÜNKAF ÖZEL 3. BÖLÜM | Anadolu Etap videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. GÜNKAF ÖZEL 4. BÖLÜM | Meslekiegitim.Net videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
7. GÜNKAF ÖZEL 5. BÖLÜM | Lotus Akademi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
8. GÜNKAF ÖZEL 6. BÖLÜM | I-TECH ROBOTİK OTOMASYON videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
9. GÜNKAF ÖZEL 7. BÖLÜM | T.C. Ticaret Bakanlığı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
10. GÜNKAF ÖZEL 8. BÖLÜM | A101 videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
11. GÜNKAF ÖZEL 9. BÖLÜM | Medipol Üniversitesi Doç. Dr. Pelin Vardarlıer videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
12. GÜNKAF ÖZEL 10. BÖLÜM | Decathlon videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
13. GÜNKAF ÖZEL 11. BÖLÜM | Kocaeli Üniversitesi Öğrencileri videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
14. GÜNKAF ÖZEL 12. BÖLÜM | Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
15. GÜNKAF ÖZEL 13.BÖLÜM | SDÜ İKY BÖLÜM BŞK. Doç. Dr. Osman Kürşat Acar videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
16. GÜNKAF ÖZEL 14. BÖLÜM | Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
17. GÜNKAF ÖZEL 15. BÖLÜM | Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrencileri videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
18. GÜNKAF ÖZEL 16. BÖLÜM | Burdur Mehmet Akif Ersoy Öğrencileri videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
19. GÜNKAF ÖZEL 17. BÖLÜM | Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğrencileri videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
20. GÜNKAF ÖZEL 18. BÖLÜM | Türk Havacılık ve Uzay Sanayi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
21. GÜNKAF ÖZEL 19. BÖLÜM | Mirage Park Resort Güriş Holding videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
22. GÜNKAF ÖZEL 20. BÖLÜM | Bağcı Bandırmaları videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
23. GÜNKAF ÖZEL 21. BÖLÜM | Kombobit Maden ve Yazılım videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
24. GÜNKAF ÖZEL 22. BÖLÜM | TUI Hotels & Resorts Türkiye videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
25. GÜNKAF ÖZEL 23. BÖLÜM | Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Erim Hısım videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
26. GÜNKAF ÖZEL 24. BÖLÜM | Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
27. GÜNKAF ÖZEL 25. BÖLÜM | Bilgisayar Hospital videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
28. GÜNKAF ÖZEL 26. BÖLÜM | Land Of Legends Tema Park videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
29. GÜNKAF ÖZEL 27. BÖLÜM | Havelsan videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
30. GÜNKAF ÖZEL 28. BÖLÜM | Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
31. GÜNKAF ÖZEL 29. BÖLÜM | Türkiye Ulusal Ajansı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
32. GÜNKAF ÖZEL 30. BÖLÜM | Vakıf Katılım videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
33. GÜNKAF ÖZEL 31. BÖLÜM | Süleyman Demirel Üniversitesi GİMER Müdürü Doç. Dr. Pınar Göktaş videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
34. GÜNKAF ÖZEL 32. BÖLÜM | Kilit Hospitalty Group videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
35. GÜNKAF ÖZEL 33. BÖLÜM | Ege Üniversitesi Öğrencisi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
36. GÜNKAF ÖZEL 34. BÖLÜM | Başaran Akademi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
37. GÜNKAF ÖZEL 35. BÖLÜM | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrencisi videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
38. GÜNKAF ÖZEL 36. BÖLÜM | ERAH HAVACILIK videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
39. GÜNKAF ÖZEL 37. BÖLÜM | GrafArt videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
40. GÜNKAF ÖZEL 38. BÖLÜM | İŞKUR videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.