6 - İŞİM GİRİŞİM

Projenin Logosu
Projenin Adı İşim Girişim
Projenin Amacı Öğrencilerimiz başta olmak üzere izleyicileri girişimcilik konusunda bilgilendirerek girişimci olma yolunda bireyleri teşvik etmek
Projenin İçeriği Süleyman Demirel Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğretim üyesi ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Pınar Göktaş eşliğinde bilgilendirici söyleşi videoları
Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 13.02.2021 - 17.08.2021

1. "İşim GirİŞİM" Başlıyor! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. İşim GirİŞİM 1.Bölüm Fragmanı videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. İşim GirİŞİM 1.Bölüm | Girişimcilik Nedir? GİMER neler yapar? videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. İşim GirİŞİM 2.Bölüm | Ağ ve Teknoloji Odaklı Uygulamalı Girişimcilik (ATOG) videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. İşim GirİŞİM 3.Bölüm | Marshmallow Challenge videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. İşim GirİŞİM 4.Bölüm | Proaktif & Reaktif videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.