9 - YÖNORG ÖZEL

Projenin Logosu
Projenin Adı Yönorg Özel
Projenin Amacı 1993 yılından bu yana her yıl düzenli olarak farklı bir üniversite tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en kurumsallaşmış kongrelerinden biri olan Ulusal Yönetim ve Organizasyon  Kongresinin 30.sunun, bu yıl kuruluşunun 30. yılı olan Süleyman Demirel üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak olması sebebiyle kongreye katılım gösteren akademisyenlerle kongre alanında röportaj/program yaparak, kongre boyunca yaşananları ve kongreye ilişkin detayları konuşmak.
Projenin İçeriği 30. YÖNORG kongresine katılım gösteren akademisyenlerle, kongre alanında kurulan stüdyo ortamında gerçekleştirilen söyleşi serilerinin videoları
Projenin Yayına Başlangıç-Bitiş Tarihi 25.05.2022 - 30.05.2022

1. YÖNORG ÖZEL 1.BÖLÜM | Metodoloji Seminerleri - Prof. Dr. H. Nejat BASIM videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
2. YÖNORG ÖZEL 2.BÖLÜM | Metodoloji Seminerleri - Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
3. YÖNORG ÖZEL 3.BÖLÜM | Prof. Dr. Mahmut PAKSOY videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
4. YÖNORG ÖZEL 4.BÖLÜM | Doç. Dr. Pınar ACAR videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
5. YÖNORG ÖZEL 5.BÖLÜM | Prof. Dr. Dursun BİNGÖL videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
6. YÖNORG ÖZEL 6.BÖLÜM | Prof. Dr. Azmi YALÇIN videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
7. YÖNORG ÖZEL 7.BÖLÜM | Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim ÖZMEN - YÖNORG Sosyal Program İçerikleri videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
8. YÖNORG ÖZEL 8. BÖLÜM | Doç. Dr. İlknur ÇEVİK TEKİN videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
9. YÖNORG ÖZEL 9.BÖLÜM | Prof. Dr. Mehmet GENÇTÜRK videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
10. YÖNORG ÖZEL 10.BÖLÜM | Prof. Dr. Ramazan ERDEM videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
11. YÖNORG ÖZEL 11.BÖLÜM | Prof. Dr. Senay YÜRÜR videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
12. YÖNORG ÖZEL 12.BÖLÜM | Prof. Dr. Özlem ÇETİNKAYA BOZKURT videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
13. YÖNORG ÖZEL 13.BÖLÜM | Prof. Dr. İnci ERDEM ARTAN videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
14. YÖNORG ÖZEL 14.BÖLÜM | Doç. Dr. Emir ÖZEREN videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
15. YÖNORG ÖZEL 15.BÖLÜM | Prof. Dr. Hakkı Okan YELOĞLU videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
16. YÖNORG ÖZEL 16.BÖLÜM | Prof. Dr. Zeyyat SABUNCUOĞLU videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
17. YÖNORG ÖZEL 17.BÖLÜM | Doç. Dr. Pınar GÖKTAŞ videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
18. YÖNORG ÖZEL 18.BÖLÜM | Mehmet ÇUBUKÇUOĞLU videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
19. YÖNORG ÖZEL 19.BÖLÜM | Prof. Dr. Tülay İLHAN NAZ videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
20. YÖNORG ÖZEL 20.BÖLÜM | Doç. Dr. Erhan AYDIN videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
21. YÖNORG ÖZEL 21.BÖLÜM | Dr. Sinan BAYRAKTAR videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
22. YÖNORG ÖZEL 22.BÖLÜM | Prof Dr. Kürşat ÖZDAŞÇI videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
23. YÖNORG ÖZEL 23.BÖLÜM | Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
24. 30. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi Sosyal Gezi Günlüğü! videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.